Συντηρητικά

Συντηρητικά

   

                                                                                                                   

Συντηρητικά

Συντηρητικά

Ενεργά φίλτρα

4,00 €

INCI Name: Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol

Είναι ένα συνθετικό συντηρητικό εγκεκριμένο από τον ΕCOCERT για καλλυντική χρήση.

Ιδανικό για καλλυντικές κρέμες, λοσιόν και υγρά σαπούνια, σαμπουάν.

6,50 €

inci: Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Το συντηρητικό Optiphen είναι paraben-free και formaldehyde-free.

Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τα βακτήρια και τα μικρόβια, χωρίς να επηρεάζει την υφή και τη ποιότητα των καλλυντικών.

Δεν παρουσιάζει αρνητικές αλληλεπιδράσεις με συστατικά των καλλυντικών όπως το Geogard με τη Βιταμίνη C, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Το Optiphen όχι μόνο παρέχει προστασία ευρέος φάσματος κατά των βακτηρίων, ζύμης και μούχλας αλλά η παρουσία του Caprylyl Glycol προσδίδει μια εξαιρετική αίσθηση στο τελικό σκεύασμα, καθιστώντας το χρήσιμο σε κρέμες, αντηλιακά, λοσιόν, καλλυντικά χρώματος, αφρόλουτρα και σαμπουάν.

Αν και δεν είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία, εντούτοις σας προτείνουμε να το χρησιμοποιείτε σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από τους 40C αλλά όχι πολύ χαμηλές μιας και μπορεί να διαχωριστεί.

Ποσοστό χρήσης: 0.5 – 1.5% και προσφέρει 24 μήνες διάρκεια στο προϊόν.

4,00 €

inci: Phenoxyethanol

To Phenoxyethanol (phenoxetol) είναι ένα διαυγές, άχρωμο υγρό με πολύ ελαφρά οσμή και χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα καλλυντικά προϊόντα και επίσης ως σταθεροποιητής στα αρώματα και τα σαπούνια.

6,50 €

inci name: Aqua, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Φυσικό συντηρητικό κατάλληλο για τρόφιμα και καλλυντικά.

    100ml

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

    1.6%  Για προϊόντα που δεν ξεβγάζονται (κρέμες, γαλακτώματα κλπ)
    4% Για προϊόντα που ξεβγάζονται (σαπούνια, καθαριστικά προϊόντα κλπ)
    4% Για προϊόντα περιποίησης δοντιών

Top