Αντηλιακά

Αντηλιακά

   

                                                                                                                   

Αντηλιακά

Αντηλιακά

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9

Ενεργά φίλτρα

5,00 €

INCI Name: Avobenzone – Butyl methoxydibenzoyl methane

Είναι μια λευκή κρυσταλλική σκόνη που λειτουργεί ως απορροφητής υπεριωδών ακτίνων.

Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, το προϊόν αυτό απορροφά τις ακτίνες UV.

Λειτουργεί σε συνεργασία με το eusolex και μπορεί να δώσει έως και SFP 50.

100 gr

10,00 €

inci: Titanium Dioxide

Το Διοξείδιο του Τιτανίου είναι ένα φυσικό λευκό μετάλλευμα το οποίο χρησιμοποιείται για τη λεύκανση των καλλυντικών και λόγω της ικανότητας που έχει να “αντανακλά” τις ηλιακές ακτίνες και να απορροφά τις ακτίνες UV, χρησιμοποιείται εκτεταμένα στη παρασκευή αντηλιακών προϊόντων.

1 Kg

10,00 €

INCI: Zinc oxide

Το Οξείδιο του Ψευδάργυρου (Zinc Oxide) είναι μία λευκή σκόνη πολύ γνωστή για την ικανότητα της να προστατεύει την επιδερμίδα από τις ηλιακές ακτίνες.

Eίναι NON NANO που σημαίνει ότι τα μόρια του συστατικού δεν απορροφόνται από την επιδερμίδα και κατά συνέπεια δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό, αυτό το κάνει απόλυτα υποαλλεργικό και ασφαλές στη χρήση του.

1 Kg

10,00 €

INCI Name:Caprylic/Capric Triglyceride (and) Titanium Dioxide (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Aluminum Stearate (and) Alumina

Διοξείδιο του τιτανίου υπό μορφή πάστας για πιο εύκολη πρόσμιξη.
Έχει την ιδιότητα να αντανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία συνεπώς ενσωματώνεται και σε αντηλιακά προϊόντα ως αντηλιακό φίλτρο.
Παρέχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Χρησιμοποιείται και για παρασκευή makeup.
100 gr
10,00 €

INCI Name: Zinc Oxide (and) Caprylic/Capric Triglyceride (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Isostearic Acid

Eίναι φυσικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, ως χρωστική ουσία και αντηλιακός παράγοντας μιας και αντανακλά τις υπεριώδη ακτίνες όπως και το διοξείδιο του τιτανίου.

Έχει μικρότερη καλυπτική δύναμη από ότι το διοξείδιο του τιτανίου.

Παρέχει αδιαφάνεια και έχει ήπιες στυπτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Η πάστα οξειδίου του ψευδαργύρου χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων και συγκαμάτων.

100 gr

16,00 €

inci name: Water (and) Ethylhexyl Methoxycinnamate (and) Octocrylene (and) Butyl Methoxydibenzoylmethane (and) Ethylhexyl Stearate (and) Glycerin (and) Ceteth-2 (and) Ceteareth-25 (and) Cetyl Alcohol (and) Glyceryl Stearate (and) Dimethicone (and) Lauryl Alcohol (and) Cyclopentasiloxane (and) Myristyl Alcohol (and) Phenoxyethanol (and) Disodium EDTA (and) Methylisothiazolinone

 

Το Resconcept® Sun Go 30 είναι ένα λεπτό συμπυκνωμένο γαλάκτωμα λευκού χρώματος.

Παράγεται με μια νέα τεχνολογία, η οποία δίνει ένα υγρό και αντλήσιμο συμπυκνωμένο γαλάκτωμα παρά την παρουσία στερεών υψηλής τήξης κεριών.

Το προϊόν είναι ένα κατάλληλο συστατικό για την κατασκευή οποιονδήποτε αντηλιακών γαλακτωμάτων με κρύα διαδικασία και με έντονη επίδραση φροντίδας του δέρματος.

500 ml

12,00 €

inci: Rubus Idaeus seed oil

Το βοτανικό του όνομα είναι το Rubus idaeus και το λάδι προσφέρει ενυδατικά, αποφρακτικά, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά οφέλη για το δέρμα.

Επιπλέον, το έλαιο σπόρων βατόμουρου προσφέρει αντιγηραντικά οφέλη για τη βελτίωση της ελαστικότητας, της ευκαμψίας και της ευκαμψίας του δέρματος, ενώ απαλύνει και εξομαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, λεπτών γραμμών και χαλαρωμένου δέρματος.

Λόγω του ότι παρέχει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UV χρησιμοποιείται και σε αντηλιακά.

18,00 €

INCI Name: Isopropyl Palmitate (and) Lecithin (and) Water (and) Acetyl Hexapeptide-1

Ενισχύει τη φυσική φωτοπροστασία του δέρματος.

Ενισχύει το μαύρισμα στον ήλιο.

Μειώνει το ερύθημα του δέρματος και καταπραΰνει το δέρμα..

Περιορίζει τη φωτογήρανση του δέρματος και την πρόωρη γήρανση.

Ελαιοδιαλυτό.

Ποσοστό χρήσης: 05 - 5%

Top