Επιφανειοδραστικά

Επιφανειοδραστικά

   

                                                                                                                   

Επιφανειοδραστικά

Επιφανειοδραστικά

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9

Ενεργά φίλτρα

14,00 €

INCI Name: Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate and Water.

Eίναι ένα ανιονικό επιφανειοδραστικό που παράγεται από L-Γλουταμικό οξύ και από φυτικά λιπαρά οξέα καρύδας.

Το AMISOFT έχει εξαιρετική επιδερμική επίδραση, αφήνοντας ενυδατωμένο αίσθημα χωρίς τσούξιμο.

Έχει επίσης μια εξαιρετική επίδραση στα μαλλιά, αφήνοντας μεταξένιο αίσθημα χωρίς ξηρότητα.

1 Lt

4,00 €

inci: Sodium Lauryl Sulfoacetate

Είναι ένα ήπιο ανιονικό τασιενεργό που παρέχει αφρισμό, διαβροχή και γαλακτωματοποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρέμες καθαρισμού.

Εφαρμογή
2 σε 1 Σαμπουάν, σαπούνι, αφρόλουτρα, καθαριστικά προσώπου, στοματική φροντίδα, σαμπουάν, χωρίς θειικό άλας

Ποσοστό Χρήσης: 1-5% Υδατοδιαλυτό

100 gr

4,50 €

inci: aqua, sodium lauryl sarcosinate

Φυσική ήπια επιφανειοδραστική ουσία που παράγεται από τα φυσικά λιπαρά οξέα και το αμινοξύ.

Για χρήση σε προϊόντα υγιεινής, σαμπουάν, αφρόλουτρα, φροντίδα για τα μωρά και στοματική υγιεινή.

4,50 €

inci: Cocamide Diethanolamine

Αφριστικό φυτικής προέλευσης (καρύδα).

Χρησιμοποιείται στην παρασκευή καθαριστικών προϊόντων σώματος & προσώπου και στα καλλυντικά ως γαλακτοματοποιητής.

  • 1lt
6,50 €

Το Coco Glucoside είναι από 100% ανανεώσιμη φυτική προέλευση

Είναι ένα φυσικό, μη ιονικό επιφανειοδραστικό και ένα από τα πιο απαλά καθαριστικά, καθιστώντας το ιδανικό για όλα τα προϊόντα αφρισμού και καθαρισμού.

  • 1lt
7,00 €

inci: Sodium Cocoyl Isethionate

Φυσική επιφανειοδραστική ουσία, παράγωγο του φοινικέλαιου σε μορφή σκόνης.

Χρησιμοποιείται με το sodium coco sulfate για την δημιουργία στέρεου σαμπουάν χωρίς τη χρήση καυστικής σόδας

Δίνει πλούσιο και κρεμώδη αφρισμό.

Ποσοστό Χρήσης: 5-70%

500 gr

8,00 €

INCI : Sodium cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate

Το Plantapon SF είναι ένα φυτικής προέλευσης προϊόν (από λάδι καρύδας και φοινικέλαιο και γλυκόζη), ήπιο, έτοιμο προς χρήση το οποίο χρειάζεται μόνο νερό, το άρωμα και το συντηρητικό για να έχετε έτοιμη μία βάση απαλού καθαριστικού.

 

  • 1lt
12,00 €

INCI Name: Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate (35% solids)

Το Olivem® 400 είναι ανιονικό επιφανειοδραστικό με συγκέντρωση 35% της δραστικής ουσίας, ένα διαυγές υγρό με ελαφρώς χαρακτηριστική οσμή.

Προέρχεται από λιπαρά οξέα ελαιολάδου και αυτός είναι ο λόγος για την ήπια και υψηλή συμβατότητα του με το δέρμα.

Διαθέτει εξαιρετική δερματολογική συμβατότητα και ήπιες καθαριστικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με υψηλό μαλακτικό αίσθημα μετά από ξεβγάλματα.

Συνιστάται σε σκευάσματα για ευαίσθητο δέρμα, φροντίδα μωρού, φροντίδα μαλλιών και προσωπική υγιεινή, επειδή αποδεικνύεται ότι είναι σε θέση να μειώσει τον τελικό δείκτη ερεθισμού του σκευάσματος.

Είναι ιδιαίτερα συμβατό με κοινό κατιονικό, μη ιονικό και αμφοτερικό επιφανειοδραστικό καθώς και συστήματα σιλικόνης.

Τα συνιστώμενα επίπεδα χρήσης για το Olivem® 400 είναι 8-18% ως κύρια επιφανειοδραστική ουσία και 1-8% ως δευτερογενής επιφανειοδραστική ουσία.

Top