Κεριά

Κεριά

   

                                                                                                                   

Κεριά

Κεριά

Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-10 από σύνολο 10

Ενεργά φίλτρα

12,50 €

Το κερί παράγεται από τις νεαρές εργάτριες μέλισσες και χρησιμοποιείται για την κατασκευή κηρηθρών, έπειτα από ζύμωση με εκκρίσεις των σιελογόνων αδένων και το αρχικό του χρώμα είναι λευκό.

Το κίτρινο χρώμα οφείλεται στα καροτενοειδή που περιέχει η γύρη.

Χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή καλλυντικών.

4,00 €

Παραφίνη ή αλλιώς κορεσμένοι υδρογονάνθρακες ή αλκάνια.

Η Παραφίνη παράγεται από το πετρέλαιο και είναι υποπροϊόν της παραγωγής ορυκτελαίου και χρησιμοποιείται για την παρασκευή κεριών.

1 Kg
25,00 €

Είναι ένα κερί φυτικής προέλευσης το οποίο προέρχεται από τα φύλλα του φοίνικα Carnauba.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε φάρμακα και ζαχαρωτά καθώς και για αδιαβροχοποίηση στα βιομηχανικά βερνίκια.

Πολύ διαδεδομένη είναι η χρήση του κεριού στα καλλυντικά και σε προϊόντα μακιγιάζ όπως σε κραγιόν, lip gloss, concealer και μάσκαρα.

4,50 €

Παραφίνη ή αλλιώς κορεσμένοι υδρογονάνθρακες ή αλκάνια.

Η Παραφίνη παράγεται από το πετρέλαιο και είναι υποπροϊόν της παραγωγής ορυκτελαίου και χρησιμοποιείται για την παρασκευή κεριών.

1 Kg

8,00 €

inci name: Stearyl Stearate, Rhus Verniciflua Peel Cera and Copernicia Cenifera Cera

Φυσικό, φυτικό κερί εναλλακτικό της μέλισσας για όσους θέλουν να δημιουργήσουν καλλυντικά χωρίς ζωικά συστατικά.

Χρησιμοποιείτε με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε και το κερί μέλισσας.

Είναι ελαιοδιαλυτό.

19,00 €

Είναι ένα κερί φυτικής προέλευσης το οποίο προέρχεται από τα φύλλα του φοίνικα Carnauba και είναι σε σκόνη.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε φάρμακα και ζαχαρωτά καθώς και για αδιαβροχοποίηση στα βιομηχανικά βερνίκια.

Πολύ διαδεδομένη είναι η χρήση του κεριού στα καλλυντικά και σε προϊόντα μακιγιάζ όπως σε κραγιόν, lip gloss, concealer και μάσκαρα.

8,50 €

Μόλις λειωθούν, αυτά τα κεριά παράγουν ένα χλιαρό υγρό έλαιο που βοηθάει στην επάλειψη κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Λόγω του χαμηλού σημείου τήξης του, το προϊόν μπορεί να χυθεί απευθείας στο δέρμα.

Η λιπαρότητα και η θερμοκρασία των ελαίων επιτρέπει να χαλαρώνετε και να ενυδατώνετε το δέρμα ταυτόχρονα.

Top