Ύλες Καλλυντικών & Αιθέρια Έλαια

Α΄ Ύλες καλλυντικών για να φτιάχνετε μόνοι σας τα καλλυντικά σας

Ύλες Καλλυντικών & Αιθέρια Έλαια

Subcategories

Υπάρχουν 608 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 608

Ενεργά φίλτρα

10,00 €

inci: Propylene Glycol

Η προπυλενογλυκόλη (propylene glycol) ή 1,2 – προπανδιόλη είναι μία οργανική ένωση με χημικό τύπο C3H8O2 και μοριακό βάρος 76,09.

Είναι διάφανη, άχρωμη, σχεδόν άοσμη και υγροσκοπική.

Λόγω της χαμηλής τοξικότητας που έχει, χρησιμοποιείται σαν διαλύτης σε φαρμακευτικά προϊόντα και σε πολλά προϊόντα που εφαρμόζονται πάνω στο δέρμα (κρέμες προσώπου, διαδερμικά συστήματα χορήγησης φαρμάκου).

Επίσης, χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία τροφίμων ως διαλύτης για την ενσωμάτωση γλυκαντικών ουσιών. Τέλος, συναντάται σε σαμπουάν, αφρούς ξυρίσματος και αποσμητικά.

Επίσης είναι το κύριο συστατικό στο υγρό που χρησιμοποιείται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

6,00 €

Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, μαγνήσιο, ασβέστιο και φώσφορο.

Έχει επουλωτικές, καθαριστικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες.
Κατάλληλη για τη φροντίδα μεικτού και λιπαρού δέρματος.

4,00 €

Χρώματα σε υγρή μορφή, κατάλληλα για το χρωματισμό των σαπουνιών ψυχρής μεθόδου και γλυκερίνης.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους η σε συνδυασμούς για τη δημιουργία περισσοτέρων αποχρώσεων.

Σε διάφορους χρωματισμούς.

Υδατοδιαλυτά.

Μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή.

7,00 €

INCI: Arachis hypogaea

To Αραχιδέλαιο (Peanut Oil) παράγεται από την από την ψυχρή έκθλιψητων καρπών του φυτού Arachis Hypogaea, το οποίο προέρχεται από την Κεντρική Αμερική και στην Ελλάδα είναι γνωστό σαν Αράπικο Φυστίκι.

Ιδανικό για τη περιποίηση της πολύ ξηρής επιδερμίδας.

Ενυδατώνει χωρίς να φράζει τους πόρους.

Περιέχει λινολεϊκό οξύ (Omega-6), Βιταμίνη Ε και την ουσία resveratrol που παρουσιάζει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει την επιδερμίδα από λοιμώξεις και ερεθισμούς.

5,00 €

inci name: aqua, propylene glycol, hydrolized silk.

Τα αμινοξέα μεταξιού προέρχονται από την υδρόλυση καθαρών ινών μεταξιού.

Kάτω από τις υδρολυμένες μορφές τους, οι πρωτεΐνες έχουν μεγαλύτερη συγγένεια με το δέρμα και τα μαλλιά και καλύτερη απορρόφηση.

4,00 €

INCI Name: Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol

Είναι ένα συνθετικό συντηρητικό εγκεκριμένο από τον ΕCOCERT για καλλυντική χρήση.

Ιδανικό για καλλυντικές κρέμες, λοσιόν και υγρά σαπούνια, σαμπουάν.

13,00 €

Πρόκειται για μία ουσία που αποτελείται κυρίως από ρητίνες, κερί, αιθέρια έλαια, και γύρη.

Διαθέτει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντιβιοτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος συμβάλλοντας στη “θωράκιση” του οργανισμού.

Θεωρείται το “αντιβιοτικό της φύσης”.

15,00 €

60+1 συνταγές φυσικών καλλυντικών

"Μυστικά ομορφιάς", από την αρχαιότητα έως σήμερα, αποκαλύπτονται μέσα στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας! Μάθετε τον τρόπο να παρασκευάζετε φυσικά καλλυντικά καθημερινής περιποίησης και υγιεινής, με απλά συστατικά που βρίσκονται σε κάθε κουζίνα. Απαλλαγείτε από τα περιττά έξοδα, ενημερωθείτε για τα φυσικά υλικά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες, μάθετε να αναγνωρίζετε τα επικίνδυνα χημικά συστατικά στα συσκευασμένα προϊόντα και ξεκινήστε τα ομορφομαγειρέματα! - Φτιάξτε μια πανάκριβη λοσιόν καθαρισμού από φλούδες πορτοκαλιού, αγγούρι και ροδόνερο! - Ανακαλύψτε πολύτιμες συνταγές για γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες ημέρας και νύκτας, μάσκες, πήλινγκ, αντιρυτιδικά ματιών και προσώπου, αντιηλιακά, θεραπείες για την κυτταρίτιδα, θεραπευτικούς χυμούς και συμβουλές διατροφής. - Περιποιηθείτε το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και το στήθος σας.

5,00 €

INCI name: Inulin, Fructose.

Πρόκειται για πρεβιοτικά (πολυφρουκτόζη που εξάγεται από ρίζες κιχωρίου) τα οποία τρέφουν την ωφέλιμη μικροβιακή χλωρίδα διατηρώντας την υγιή εμφάνιση του δέρματος.

50gr

Top