Ενεργά Συστατικά

Ενεργά Συστατικά για κατασκευή καλλυντικών

Ενεργά Συστατικά

Subcategories

Υπάρχουν 115 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 115

Ενεργά φίλτρα

4,00 €

inci name: Propanediol

Η Zemea® προπανοδιόλη είναι μια φυσική, φιλική προς το δέρμα, συντηρητική εναλλακτική λύση για τις γλυκόλες με βάση το πετρέλαιο για παρασκευαστές που επιθυμούν ευέλικτα και καινοτόμα καλλυντικά συστατικά.

Με την φιλική προς το δέρμα απόδοση, χωρίς ερεθισμό, ενισχυμένη ενυδάτωση και εξαιρετική αισθητική, η Zemea® προπανοδιόλη είναι ιδανική για την περιποίηση του δέρματος, την περιποίηση των μαλλιών, τα αποσμητικά, τα αρώματα και άλλα καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υγροσκοπικό, ενισχυτικό συντηρητικό, μαλακτικό, φυσικός διαλύτης, ενισχυτής ιξώδους, τροποποιητής χειρός και για βοτανική εκχύλιση και αραίωση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε διάφορους τύπους συστατικών, συμπεριλαμβανομένου φορέα για δραστικά συστατικά, βοτανικά εκχυλίσματα ή αρώματα, συστατικό σε φυσικά συντηρητικά συστήματα και για ανάπτυξη φυσικών εστέρων και αιθέρων.

• Μαλακή, λεία, ενυδατωμένη αίσθηση
• Δεν αφήνει κολλώδες αίσθηση
• Δεν υπάρχει ερεθισμός του δέρματος
• Ενισχύει τα αποτελέσματα ενυδάτωσης
• Ενισχύει την αποτελεσματικότητα των συντηρητικών
Εγκεκριμένο ECOCERT

5,00 €

Υδρολυμένη ελαστίνη θαλάσσιας προέλευσης, πλούσια σε πεπτίδια και αμινοξέα που βοηθούν στην αύξηση της σύνθεσης της ελαστίνης.

5,00 €

To Ascorbyl Palmitate έχει επανορθωτικές ιδιότητες λειαίνοντας τις ρυτίδες, ενισχύοντας την ελαστικότητα και χαρίζοντας φροντίδα και λάμψη.

  • 5gr
9,00 €

INCI Name: Snail secretion filtrate

Το έκκριμα του σαλιγκαριού είναι ένα φυσικό προϊόν το οποίο διαθέτει εκπληκτικές επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Περιέχει αλλαντοΐνη, κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό οξύ, βιταμίνες Α, C και Ε καθώς και φυσικές αντιβιοτικές ουσίες.

Βοηθά στην επούλωση ουλών, μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές έκφρασης, τις ραγάδες.

  • 20ml
12,00 €

Είναι συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται ενάντια στη γήρανση και σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Αυξάνει το κολλαγόνο του δέρματος.

Βοηθά στην αποκατάσταση των ζημιών οι οποίες οφείλονται στην ηλικία.

  • 20ml
22,00 €

inci: aqua, olive oil polyglyceryl-6 esters, polyglyceryl-6 laurate,glycerine, vaccinium myrtillus fruit extract, magnolol,honokiol.

To Nioskin Bluberry είναι εξευγενισμένο και τυποποιημένο φρέσκο ξηρό εκχύλισμα φρούτων μούρων που λαμβάνεται αποκλειστικά από τους καρπούς των θάμνων και δρα ως αντι-γηραντικό και αντι-οξειδωτικό ενεργό.

Επίσης ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και είναι πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των πρησμένων ματιών και των μαύρων κύκλων.

Χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος.

10 gr
55,00 €

Η τρετινοΐνη είναι ένα παράγωγο της βιταμίνης Α και έχει έντονη κερατολυτική δράση.

Χρησιμοποιείται στο δέρμα για τη θεραπεία της ήπιας έως μέτριας ακμής, των ρυτίδων και του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη λόγω υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.

Δίνεται μόνο με ιατρική συνταγή και οδηγίες χρήσης από τον γιατρό.

  • 10gr
5,00 €

Η άνυδρη καφεΐνη είναι μία 100% φυσική ουσία που εξάγεται από το καφέ (coffea arabica), το μάτε (ilex paraguayensis), το μαύρο τσάϊ (thea sinensis) και το kola nut (cola vera).

Χρησιμοποιείτε σε προϊόντα σώματος για αδυνάτισμα και προϊόντα ματιών γιατί μειώνει τους μαύρους κύκλους.

  • 100gr
10,00 €

Inci Name: Aqua (and) Glycerin (and) Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract (and) PVP (and) Hydrolyzed Vegetable Protein

Ενεργό φυσικό συστατικό θαλάσσιων και βοτανικών πολυμερών για άμεσο λίφτινγκ εντός 10΄ και μακροπρόθεσμη σύσφιξη.

 

8,00 €

Είναι μια φυσική πηγή οξέων φρούτων από bilberry, sugar cane, sugar maple, orange, lemon.

Τα οξέα φρούτων συμβάλουν στον ρυθμό ανανέωσης των υγιών κυττάρων με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται πιο λεία και νεανική.

60ml

10,00 €

INCI: Water, Glycerin, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Sucrose, Urea, Sodium Citrate, Malic Acid and Tartaric Acid.

Είναι ένα συνεργικό σύμπλεγμα άλφα υδροξυοξέων, μερικώς εξουδετερωμένο για ελαχιστοποίηση του ερεθισμού και δρα ως ήπιος απολεπιστικός και ενυδατικός παράγοντας.

  • 50ml
12,00 €

Το γλυκολικό οξύ είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο άλφα υδροξυ οξύ και έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα ασφαλέστερα άλφα υδροξυοξέα επίσης.

Το γλυκολικό οξύ είναι απολεπιστικό, αφαιρεί με ασφάλεια το εξωτερικό στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος, φέρνοντας φρέσκο, νέο δέρμα στην επιφάνεια.

Το γλυκολικό οξύ μπορεί επίσης να βοηθήσει να ελαφρύνει τον αποχρωματισμό του δέρματος, όπως κηλίδες ή κηλίδες ηλικίας, και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει άτομα επιρρεπή σε ακμή.

  • 60ml
Top