Κατά της λιπαρότητας | Κατά της ακμής

Κατά της λιπαρότητας & Κατά της ακμής

   

                                                                                                                   

Κατά της λιπαρότητας | Κατά της ακμής

Κατά της λιπαρότητας | Κατά της ακμής

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7

Ενεργά φίλτρα

9,00 €

INCI Name: Snail secretion filtrate

Το έκκριμα του σαλιγκαριού είναι ένα φυσικό προϊόν το οποίο διαθέτει εκπληκτικές επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Περιέχει αλλαντοΐνη, κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό οξύ, βιταμίνες Α, C και Ε καθώς και φυσικές αντιβιοτικές ουσίες.

Βοηθά στην επούλωση ουλών, μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές έκφρασης, τις ραγάδες.

20ml

8,50 €

inci name: Water, Butylene Glycol and Fomes Officinalis (Mushroom) Extract

Εξαγέται από τον πολτό του μανιταριού Fommes officinalis, ένα μανιτάρι που αναπτύσεται στην Ανατολική Ευρώπη .

Είναι ιδανικό για μικτά, λιπαρά δέρματα.

  • 60ml
9,00 €

INCI:Water, Butylene Glycol, Hydrolyzed Yeast Extract, Fomes Officinalis (Mushroom) Extract, Pyridoxine, Niacinamide, Panthenol, Allantoin, Threonine, Biotin.

Είναι ένα φυσικό προϊόν για την αντιμετώπιση της λιπαρής επιδερμίδας.

60ml

12,00 €

Το γλυκολικό οξύ είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο άλφα υδροξυ οξύ και έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα ασφαλέστερα άλφα υδροξυοξέα επίσης.Το γλυκολικό οξύ είναι απολεπιστικό, αφαιρεί με ασφάλεια το εξωτερικό στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος, φέρνοντας φρέσκο, νέο δέρμα στην επιφάνεια. Το γλυκολικό οξύ μπορεί επίσης να βοηθήσει να ελαφρύνει τον αποχρωματισμό του δέρματος, όπως κηλίδες ή κηλίδες ηλικίας, και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει άτομα επιρρεπή σε ακμή.

60ml

6,50 €

H λέξη «αλόη» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «alloeh» και σημαίνει πικρή και λαμπερή ουσία ενώ η λέξη «βέρα», έχει τη ρίζα της στη λατινική και σημαίνει «αληθινός».

Κατάγεται πιθανότατα από τη Βόρεια Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Το φύλλο της αλόης αποτελείται από τέσσερα στρώματα: το φλοιό, τον υποφλοιώδη χιτώνα, το στρώμα της κόλλας και το παρέγχυμα ή πολφός, που είναι το στρώμα το οποίο περιέχει το πολύτιμο ζελέ.

Από την επεξεργασία αυτού του ζελέ είναι που παράγονται τα διάφορα προϊόντα της αλόης.

Ο χυμός αλόης που έχουμε είναι μόνο για εξωτερική χρήση και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών, καθώς ενυδατώνει, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη φυσική τους άμυνα.

6,00 €

INCI Name: Snail Secretion Filtrate

Έκκριμα σαλιγκαριού που παράγεται σε ένα ιταλικό αγρόκτημα, με βιολογική πιστοποίηση.

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ   

ΧΡΗΣΗ: -5%

Top