Αντιγηραντικά - Αντιρυτιδικά

Αντιγηραντικά - Αντιρυτιδικά

   

                                                                                                                   

Αντιγηραντικά - Αντιρυτιδικά

Αντιγηραντικά - Αντιρυτιδικά

Ενεργά φίλτρα

5,00 €

Yαλουρονικό νάτριο χαμηλού μοριακού βάρους για βαθύτερη διείσδυση στην επιδερμίδα.

Το υαλουρονικό συγκρατεί τα μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Είναι ενυδατικό και αντιγηραντικό.

Το υαλουρονικό χαμηλού βάρους ΔΕΝ δημιουργεί τζελ.

  • 1.5gr
5,00 €

Η Αλλαντοΐνη είναι ισχυρό αναπλαστικό των ιστών και ισχυρό επουλωτικό.

Επιταχύνει την φυσική αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος μειώνοντας ουλές και σημάδια.

Αυτό το κάνει και εξαιρετικό αντιγηραντικό προϊόν.

 

  • 100gr
5,00 €

To Ascorbyl Palmitate έχει επανορθωτικές ιδιότητες λειαίνοντας τις ρυτίδες, ενισχύοντας την ελαστικότητα και χαρίζοντας φροντίδα και λάμψη.

5gr

5,00 €

To Alpha Lipoic Acid είναι ένα ένζυμο που έχει πολύ καλές αντιοξειδωτικές καταπραϋντικές  ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται σε προϊόντα για πρόσωπο και μάτια.

5gr

6,00 €

inci: Aqua, Biosaccharide Gum-1

Είναι ένα φυσικό προϊόν που είναι καταπραϋντικό, ενυδατικό, αντιγηραντικό, αναδομεί τα κύτταρα και δίνει απαλή υφή στα προϊόντα.

Κατάλληλο για προϊόντα προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Δεν περιέχει συντηρητικό και είναι εγκεκριμένο από ECOCERT.

60 ml

6,50 €

INCI name: Ascorbyl Glucoside

ECOCERT Aprooved

Το AA2G® είναι ένα σταθεροποιημένο παράγωγο βιταμίνης C που συντίθεται από τη βιταμίνη C και το άμυλο με τη χρήση ενζύμων.

Όταν χρησιμοποιείται σε κρέμα δέρματος, το AA2G® παρέχει υγιέστερο και νεανικό δέρμα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα από τις ιδιότητες ενεργοποίησης φυσικών ενζύμων στο δέρμα.

5gr

7,00 €

INCI Name: Aqua (and) Glycerin (and) Sodium Hyaluronate (and) Atelocollagen

Το Atecoron Plus® PHE 1.2 είναι ένας αμιγώς συνδυασμός ατελοκολλαγόνου και διαφορετικών μοριακών βαρών βιοϊατρικώς παραγόμενου υαλουρονικού νατρίου (SH) και βελτιώνει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

  • 60ml
7,50 €

Είναι ένα πολυσακχαριδικό πολυμερές που χρησιμοποιείται ως συστατικό σε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς  λόγω της ικανότητάς του να παρέχει στιγμιαίο lifting.

50gr

6,50 €

Ελαστίνη θαλάσσιας προέλευσης που βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του εμποδίζοντας την ανἀπτυξη των ρυτίδων.

100ml

Top