Συστατικά Ματιών

Συστατικά Ματιών

   

                                                                                                                   

Συστατικά Ματιών

Συστατικά Ματιών

Ενεργά φίλτρα

5,00 €

To Alpha Lipoic Acid είναι ένα ένζυμο που έχει πολύ καλές αντιοξειδωτικές καταπραϋντικές  ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται σε προϊόντα για πρόσωπο και μάτια.

5gr

5,00 €

Η άνυδρη καφεΐνη είναι μία 100% φυσική ουσία που εξάγεται από το καφέ (coffea arabica), το μάτε (ilex paraguayensis), το μαύρο τσάϊ (thea sinensis) και το kola nut (cola vera).

Χρησιμοποιείτε σε προϊόντα σώματος για αδυνάτισμα και προϊόντα ματιών γιατί μειώνει τους μαύρους κύκλους.

  • 100gr
12,00 €

INCI Name: Glycerin (and) Albizia Julibrissin Bark Extract (and) Darutoside

Είναι φυτικό και φυσικό συστατικό (εκχύλισμα από Persian Silk tree).

Είναι ένα προιόν για τα μάτια που μειώνει ρυτίδες, μαύρους κύκλους, πρηξίματα και ανασηκώνει τη πτυχή του βλεφάρου.

20ml

15,00 €

A window to eye beauty!

INCI Name: Bacillus Ferment

Είναι ένα βακτηριακό εκχύλισμα ζύμωσης που λαμβάνεται από έναν μικροοργανισμό που ζει σε ένα αλοφυτικό φυτό στη Μαγιόρκα (Ισπανία) που ομορφαίνει την περιοχή του περιγράμματος των ματιών. Με τη βελτίωση των διακυτταρικών συνδέσεων, μέσω της πλακοσφαιρίνης (PKG), ενισχύει την επιδερμική ακεραιότητα. Αυξάνει επίσης το σχηματισμό κολλαγόνου Ι και έτσι η περιοχή του δέρματος των ματιών γίνεται πιο ισχυρή και πιο σφριγηλή.

Συμμετέχει επίσης στη βελτίωση της ευθραυστότητας της μικροκυκλοφορίας καθώς μειώνει την αγγειακή διαπερατότητα και την ευθραυστότητα των αγγείων και επίσης τη συσσώρευση προϊόντων χρώματος-αίματος και μελανίνης, υπεύθυνων για τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους!

Ενισχύει το κολλαγόνο τύπου IV της επιδερμίδας το οποίο δημιουργεί το 3D Matrix  του προσώπου. 

Είναι συστατικό με αποτελεσματικότητα σε άνδρες και γυναίκες.

Υδατοδυαλιτό

Ποσοστό χρήσης 2%

20,00 €
Ο φύλακας άγγελος της χρυσής ηλικίας!

INCI Name: Glycerin, Water and Bacillus Ferment

Εκεί που η φωτιά συναντά τον ωκεανό, το νησί Reunion είναι ένα νεαρό ενεργό ηφαιστειακό νησί, όπου ποτάμια λάβας ρέουν κάτω από τις πλαγιές που επαναπροσδιορίζουν τις ακτές του νησιού. Τα κοντινά ωκεάνια ρεύματα, θρέφουν τους κοραλλιογενείς υφάλους μήκους 20 χλμ, γεμίζοντας και διατηρώντας την πλούσια βιοποικιλότητα.

Είναι ένα θαλάσσιο ενεργό συστατικό από το νησί Ρεουνιόν.

Απευθύνεται σε ώριμο δέρμα, 50+, βοηθώντας στο γέμισμα των βαθιών ρυτίδων και τις γραμμές στο πόδι της χήνας. Αυξάνοντας τις πρωτεΐνες Dermo-Epidermal Junction (DEJ) και DEJ, ™ ενισχύει την ακεραιότητα και τη συνοχή του δέρματος. Επίσης, βοηθά στην πυκνότητα της επιδερμίδας και στη διέγερση του κολλαγόνου και των γλυκοζαμινογλυκανών, σημαντικά για την πληρότητα και την ενυδάτωση του δέρματος.

Το δέρμα σας είναι ένα στοιχείο επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους. Η εξωτερική εμφάνιση του δέρματος αντανακλά στο εσωτερικό σας.

Αποκαθιστά και ενισχύει τη δερμοεπιδερμική συνοχή για να σας βοηθήσει να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Υδατοδυαλιτό

Ποσοστό χρήσης 2-4%

Top