Εκχυλίσματα

Εκχυλίσματα

   

                                                                                                                   

Εκχυλίσματα

Εκχυλίσματα

Ενεργά φίλτρα

4,50 €

INCI : Hedera helix leaf extract

Υδατοδιαλυτό εκχύλισμα κισσού κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Χάρη στα ισχυρά ενεργά συστατικά του δρα ενάντια στη κυτταρίτιδα επειδή τεντώνει την επιδερμίδα μειώνει τη χαρακτηριστική όψη και υφή “φλούδας πορτοκαλιού”.

4,50 €

inci: Fucus vesiculosus extract

Το εκχύλισμα φυκιών περιέχει σημαντικές ποσότητες μεταλλικών ιχνοστοιχείων, λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών ουσιών.

Για το λόγο αυτό έχει πάρα πολλές εφαρμογές στη σύγχρονη κοσμετολογία.

6,00 €

INCI: Camelia Sinensis extract

Το Πράσινο Τσάι είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά.

Χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση ερεθισμών της επιδερμίδας και για την περιποίηση πρηξιμάτων και δερματοπαθειών.

5,00 €

INCI Name:Glycerin ,Aqua, Calendula officinalis flower extract

Το εκχύλισμα Καλέντουλας προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων και ανθών του φυτού Calendula arvensis.

Έχει ισχυρή αντιβακτηριακή και αναπλαστική δράση.

Ιδανικό για ευερέθιστες επιδερμίδες,  που παρουσιάζουν συχνά “κοκκινίλες”, μολύνσεις, “φαγούρα” και πρηξίματα.

5,00 €

inci name: chamomilla recutita (matricaria) flower extract, glycerin, aqua.

Το εκχύλισμα χαμομηλιού προέρχεται από την επεξεργασία των ανθών του φυτού, το οποίο είναι γνωστό ως Άγριο ή ως Γερμανικό χαμομήλι.

Το Χαμομήλι έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και είναι ιδανικό για την ευαίσθητη και ευερέθιστη επιδερμίδα.

5,00 €

Το αναρριχητικό φυτό που ευδοκιμεί στον Αμαζόνιο είναι πλούσιο σε μια ομάδα δραστικών ουσιών, όπως η καφεΐνη, η θεοφυλλίνη και η θεοβρομίνη.

Το Εκχύλισμα γκουαρανά περιέχει σημαντικές ποσότητες φυτικής καφεϊνης, γνωστής και ως bio-caffeine και συμβάλει αποφασιστικά στη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

5,00 €

Το εκχύλισμα Λεβάντας  προέρχεται από την επεξεργασία των ανθών του φυτού Lavandula Angustifolia.

Γνωστό για τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του έχει πολλαπλές χρήσεις σε δέρμα και μαλλιά.

5,00 €

Η πικραλίδα (Taraxacum officinale η λατινική ονομασία της), επίσης γνωστή ως «το δόντι του λιονταριού» ή αγριοράδικο ή ταραξάκο, είναι ένα πολυετές βότανο που υπάρχει σε αφθονία στα ελληνικά βουνά και λιβάδια και είναι γνωστή σε πολλούς και ως ραδίκι του βουνού.

Είναι πολυετής πόα με φύλλα μακριά και οδοντωτά και κίτρινα άνθη.

Φτάνει σε ύψος μέχρι 30cm.

Είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και μέταλλα, όπως σίδηρο, κάλιο (η πιο δυναμική πηγή καλίου) μαγνήσιο, μαγγάνιο, θείο, νάτριο, ψευδάργυρο.

Περιέχει ακόμη βιταμίνες: Α, Β-όπως νιασίνη, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, φολικό οξύ, βιταμίνη C, βιταμίνη D, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Κ, φλαβονοειδή και τέλος καροτενοειδή.

5,00 €

Το εκχύλισμα του δεντρολίβανου είναι επουλωτικό των πληγών, κατάλληλο για μώλωπες, στραμπουλίσματα, διαστρέμματα, θλάσεις, μυϊκούς πόνους.

Βελτιώνει επίσης της κυκλοφορίας και καταπολεμά την κατακράτηση υγρών.

6,50 €

Το εκχύλισμα ροδιού είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Είναι 3 φορές πιο πλούσιο από το κόκκινο σταφύλι και το πράσινο τσάι.

Βοηθά στην προστασία του δέρματος και την αναγέννηση των κυττάρων, την αύξηση της κυκλοφορίας και την επούλωση του δέρματος βοηθώντας την επισκευή των ιστών.

  • 100ml
6,50 €

H λέξη «αλόη» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «alloeh» και σημαίνει πικρή και λαμπερή ουσία ενώ η λέξη «βέρα», έχει τη ρίζα της στη λατινική και σημαίνει «αληθινός».

Κατάγεται πιθανότατα από τη Βόρεια Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Το φύλλο της αλόης αποτελείται από τέσσερα στρώματα: το φλοιό, τον υποφλοιώδη χιτώνα, το στρώμα της κόλλας και το παρέγχυμα ή πολφός, που είναι το στρώμα το οποίο περιέχει το πολύτιμο ζελέ.

Από την επεξεργασία αυτού του ζελέ είναι που παράγονται τα διάφορα προϊόντα της αλόης.

Ο χυμός αλόης που έχουμε είναι μόνο για εξωτερική χρήση και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών, καθώς ενυδατώνει, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη φυσική τους άμυνα.

10,00 €

inci name: Aqua, Tuber Melanosporum extract, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate

Το εκχύλισμα μαύρης τρούφας είναι ένα υδατικό εκχύλισμα που λαμβάνεται από απόσταξη με ατμό.

Ενεργοποιεί το σχηματισμό ινών κολλαγόνου, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες και παρέχει ένα αποτέλεσμα lifting.

Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης και στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.

  • 100ml
Top