Ανθόνερα

Ανθόνερα

   

                                                                                                                   

Ανθόνερα

Ανθόνερα

Υπάρχουν 30 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 30

Ενεργά φίλτρα

3,50 €

Το ροδόνερο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπος δέρματος.

Καταπολεμά τις ρυτίδες, την φλεγμονή του δέρματος και τονώνει τους ιστούς.

Ανακουφίζει από το στρες και την κούραση.

* 1lt

8,50 €

Το ανθόνερο Χαμομηλιού είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του χαμομηλιού.

Αποτελεί ιδανικό καταπραϋντικό για ερεθισμένες επιδερμίδες.

Το ανθόνερο χαμομηλιού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την χαλάρωση σώματος και νου.

  • 1lt
8,50 €

Το ανθόνερο του αγγουριού είναι από αποσταγμένο καθαρό νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του αγγουριού.

Έχει συσφικτικές ιδιότητες και είναι πολύ τονωτικό.

Ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα από ακμή και μαύρους κύκλους.

* 1lt

8,50 €

Το ανθόνερο Αμαμελίδας (Witchazel) είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη των φύλλων και βλαστών τoυ φυτού Αμαμελίδα (Ηamamelis Virginia).

Το ανθόνερο αμαμελίδας είναι αντισυπτικό και αντφλεγμονώδες.

Είναι κατάλληλο για ακμή, ψωρίαση, έκζεμα και καθαρίζει τους πόρους του δέρματος.

* 1lit

9,50 €

Το ανθόνερο Γερανιού είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του γερανιού

Το ανθόνερο του γερανιού χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των πάντων, από την ακμή ως τη γήρανση του δέρματος και το έκζεμα.

Αντιφλεγμονώδες, εξαιρετικό στο ξηρό και κουρασμένο δέρμα, δρα εξισορροπητικά ανάμεσα στην λιπαρότητα και την ξηροδερμία.

* 1lit

8,50 €

Απεσταγμένο καθαρό νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου γιασεμί.

Eίναι κατάλληλο για ώριμα και ξηρά δέρματα καθώς οι ιδιότητες του τα ενυδατώνουν και προσφέρουν ένα ευχάριστο άρωμα.

* 1lit

8,50 €

Το ανθόνερο γκρέιπφρουτ είναι καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου γκρέιπφρουτ.

Έχει στυπτικές και καθαριστικές ιδιότητες καθώς βοηθά τις λιπαρές επιδερμίδες, σφίγγει τους πόρους και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής.

Είναι επίσης λιποδιαλυτικό και αποτοξινωτικό.

  • 1lt
8,50 €

Το ανθόνερο Δεντρολίβανου (Rosemarinus Officinallis) είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του δεντρολίβανου.

Eίναι στυπτικό, τεντώνει τους ιστούς και μειώνει τις εκκρίσεις του δέρματος.

Η εφαρμογή του στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής, αναζωογονεί τις ρίζες των μαλλιών και συμβάλει στην ανάπτυξη υγιούς, ελαστικής και λαμπερής τρίχας.

  • 1lt
8,50 €

Το ανθονερο Ευκάλυπτου είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του ευκάλυπτου και έχει ένα δροσερό διαπεραστικό χαρακτηριστικό άρωμα.

Χρησιμοποιείται σε προϊόντα για καταπολέμηση του άσθματος του βήχα και της ιγμορίτιδας. Είναι αντισηπτικό και αντιμικροβιακό νερό το οποίο καταπολεμά τις δερματικές μολύνσεις.

8,50 €

Το νερό του λεμονιού είναι πηγή βιταμινών, κυρίως βιταμίνης C, και κιτρικού οξέος.

Κάνει την επιδερμίδα μας λαμπερή, καθώς καταπολεμά τις ατέλειες του δέρματος, κοκκινίλες, ερεθισμούς, σπυράκια και αποκαθιστά τη φυσική οξύτητα του δέρματος.

Επίσης είναι λευκαντικό, κατά των πανάδων και κηλίδων του δέρματος.

  • 1lt
8,50 €

Το ανθόνερο από άνθη νεραντζιάς ή αλλιώς γνωστό και ως ανθόνερο νερολί, παράγεται από την απόσταξη με υδρατμούς του αιθέριου ελαίου των ανθέων της νεραντζιάς.

Το ανθόνερο από άνθη νεραντζιάς έχει ένα μοναδικό άρωμα και αίσθηση όλο φρεσκάδα.

Χρησιμοποιείται σαν συστατικό σε καλλυντικά για αναγέννηση και αναζωογόνηση του δέρματος, σε αντιγηραντικές κρέμες, σε καλλυντικά που υπόσχονται αναδόμηση και ανανέωση.

  • 1lit
Top