Πηκτικά Μέσα | Ρυθμιστές Ιξώδους

Πηκτικά Μέσα & Ρυθμιστές Ιξώδους

   

                                                                                                                   

Πηκτικά Μέσα | Ρυθμιστές Ιξώδους

Πηκτικά Μέσα | Ρυθμιστές Ιξώδους

Υπάρχουν 13 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 13

Ενεργά φίλτρα

9,00 €

H λανολίνη (lanolin) είναι ένα συστατικό που προέρχεται από την επεξεργασία του λίπους που βρίσκεται στο μαλλί των προβάτων και είναι η ουσία που το αδιαβροχοποιεί .

Είναι μία κιτρινωπή, παχύρευστη ουσία , σαν κερί, με εκπληκτικές ιδιότητες ενυδάτωσης.

9,00 €

inci name: butyropermum perkii, glyceryl rosinate, olea europaea oil unsaponifialables.

Λανολίνη η οποία προέρχεται από φυτά.

Ιδανική για την ώριμη και την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Η λανολίνη λειτουργεί και ως ομογενοποιητής – γαλακτοματοποιητής καθώς απορροφά το διπλάσιο βάρος της σε νερό.

6,00 €

INCI : Xanthan gum

Η γόμμα ξανθάνη (xanthan gum) είναι ένα φυσικό προϊόν, αποτέλεσμα της βακτηριακής ζύμωσης της γλυκόζης από ένα βακτήριο, το Xanthomonas campestris.

Χρησιμοποιείται ως πηκτικό μέσο σε κρέμες, αφρόλουτρα, σαμπουάν εξασφαλίζοντας τη συνοχή του προϊόντος.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη δημιουργία τζέλ.

Είναι κατάλληλο και για τρόφιμα, καθώς βοηθάει στην πήξη των τροφίμων.

5,50 €

inci name: sodium polyacrylate

Πολυακρυλικό νάτριο το οποίο χρησιμοποιείται ως πηκτικός παράγοντας, για την δημιουργία καλλυντικών σκευασμάτων χωρίς την χρήση θέρμανσης.

  • 50gr
6,00 €

INCI: Cyamopis tetragonolobus.

Το κόμμι γκουάρ, που ονομάζεται επίσης guaran, είναι μια ουσία φτιαγμένη από φασόλια guar και έχει ιδιότητες πύκνωσης και σταθεροποίησης χρήσιμες σε διάφορες βιομηχανίες.

Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την ομογενοποίηση των συστατικών τους και για την αύξηση της “πυκνότητας” τους.

6,00 €

inci name: Silica Dimethyl Silylate

Το Covasilic 15 είναι ένα υδρόφοβο πυρογενές διοξείδιο του πυριτίου το οποίο πυκνώνει τα έλαια, διατηρώντας την διαύγεια τους.

Η προσθήκη του βοηθά στη διασπορά των mica χρωμάτων.

Ελαιοδιαλυτό

Ποσοστό χρήσης: -6%

Ρίχνουμε απευθείας και ανακατεύουμε καλά έως ότου το μείγμα μας ομογενοποιηθεί.

  • 50gr
6,50 €

inci: carbomer

Το Carbopol 940 είναι ένα εύχρηστο υδατοδιαλυτό πολυμερές, το οποίο χρησιμοποιείται ως παράγοντας γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης, εναιώρησης, πύκνωσης που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές εφαρμογές λόγω της ευελιξίας και της ασφάλειας του.

7,50 €

Η τριαιθανολαμίνη είναι μια αμίνη που παράγεται απ’ την αντίδραση αιθυλονοξειδίου  με αμμωνία.

Χρησιμοποιείται ως ρυθμιστικός παράγοντας, και ως επιφανειοδραστική ουσία μαζί με την κύρια χρήση της ως ρυθμιστής του pH.

Σε συνδυασμό με το Carbopol 940 δημιουργεί διάφανο, σταθερό τζελ.

10,00 €

inci name: Cellulose Gum, Xanthan Gum, Inulin, Cellulose, Glucose, Fructose.

Το preBIULIN C90 είναι ένα φυσικό προϊόν που δημιουργεί διάφανο τζελ για καλλυντικές δημιουργίες.

Πολύ ευπροσάρμοστο: ανθεκτικό στα άλατα και ευρύ φάσμα pH
Παρέχει περιποίηση μαλλιών και δέρματος και μπορεί να πυκνώσει υγρό σαπούνι.

Περιέχει επίσης πρεβιοτικά απαραίτητα για την υγεία της επιδερμίδας.

8,00 €

Η ζελατίνη (από τη Λατινική γλώσσα: gelatus που σημαίνει “σκληρή”, “κατεψυγμένη”) είναι ένα ημιδιαφανές, άχρωμο, εύθραυστο (όταν στεγνώσει) χωρίς γεύση τρόφιμο που προέρχεται από κολλαγόνο που προέρχεται από διάφορα μέρη ζωικών σωμάτων.

Χρησιμοποιείται συνήθως ως παράγοντας πηκτωματοποίησης σε τρόφιμα, φαρμακευτικά φάρμακα, κάψουλες βιταμινών, φωτογραφία και καλλυντική παρασκευή.

7,00 €

INCI Name: PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate (and) PEG-7 Glyceryl Cocoate

To NEOMIN® LIS 80 έρχεται να αντικαταστήσει το Gluco Doe και είναι ένα πρόσθετο αύξησης του ιξώδους (πηκτικότητα) για ήπια σαμπουάν ή αφρόλουτρα.

Είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασία 25-35° C, βασισμένο σε λαχανικά και έχει καλή συμβατότητα με το δέρμα.

Δεδομένου ότι είναι ένα μη ιοντικό τασιενεργό, είναι συμβατό με ανιονικά και αμφοτερικά επιφανειοδραστικά.

Το NEOMIN® LIS 80 είναι υγρό πυκνωτικό, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί σε θερμοκρασία δωματίου.

15,00 €

Το PVP K-30 100% Powder είναι διαλυτό σε νερό. Το PVP χρησιμοποιείται ως παράγοντας σχηματισμού τζελ στα προϊόντα κομμωτικής, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σταθεροποιητής γαλακτώματος σε κρέμες και λοσιόν και σαν μέσο διασποράς για χρωστικές μαλλιών. Το PVP K-30 100% Powder εμφανίζεται ως λευκή σκόνη.

Top