zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Κάμφορα Αιθέριο Έλαιο

3,50 €
με ΦΠΑ

INCI: Cinnamomum camphora

Το Ξύλο Καμφοράς (Ho Wood) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Cinnamomum camphora. Προέρχεται από απόσταξη ατμού της ρητίνης των βλαστών του φυτού και έχει ένα ξυλώδες λουλουδένιο άρωμα.

Είναι αναλγητικό, αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, διουρητικό, αντιφλεγμονώδες, καθαρτικό, εντομοκτόνο, τονωτικό, εφιδρωτικό.

Αντιμετωπίζει ικανοποιητικά νευρική κατάθλιψη, ακμή, φλεγμονή, αρθρίτιδα, μυϊκούς πόνους, διαστρέμματα, ρευματισμούς, βρογχίτιδα, βήχα και ποικίλες λοιμώξεις.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Cinnamomum camphora

Το Ξύλο Καμφοράς (Ho Wood) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Cinnamomum camphora. Το αιθέριο έλαιο του Xo Γουντ προέρχεται από απόσταξη ατμού της ρητίνης των βλαστών του φυτού και έχει ένα ξυλώδες λουλουδένιο άρωμα.

Αναλγητικό, αντιβακτηριδιακό, αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αντιφλεγμονώδες, ηρεμιστικό και τονωτικό, διουρητικό, αντιφλεγμονώδες, καθαρτικό, εντομοκτόνο, τονωτικό, εφιδρωτικό.

Το αιθέριο έλαιο του Ξύλου Καμφοράς αντιμετωπίζει ικανοποιητικά νευρική κατάθλιψη, ακμή, φλεγμονή, αρθρίτιδα, μυϊκούς πόνους, διαστρέμματα, ρευματισμούς, βρογχίτιδα, βήχα, κρυολογήματα, πυρετό, γρίπη, μολυσματικές ασθένειες και λοιμώδη νοσήματα.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Κέδρο, Γεράνι, Λεβάντα, Σανταλόξυλο

Related Products

Top