zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Γαρύφαλλο Αιθέριο Έλαιο

3,50 €

INCI: Eugenia Cariophyllata

Είναι ένα φυσικό αντισηπτικό. Εφαρμόζεται κυρίως στην οδοντιατρική. Χρησιμοποιείται για τις αναλγητικές, αντιρρευματικές, αντινευραλγικές, αντισηπτικές, σπασμολυτικές, αντιισταμινικές ιδιότητες του. Επίσης χρησιμοποιείται και ως εντομοαπωθητικό.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Eugenia Cariophyllata

Το αιθέριο έλαιο του Γαρυφαλλου είναι δυνατόν να εξαχθεί από τα φύλλα, το στέλεχος και τα μπουμπούκια του φυτού με κοινή ονομασία Eugenia Cariophyllata.

Το Clove Leaf oil προέρχεται από τα φύλλα με ατμοαπόσταξη και περιέχει την επιθυμητή  χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ευγενόλη.

Είναι ένα φυσικό αντισηπτικό. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή, κυρίως στην οδοντιατρική . Χρησιμοποιείται για τις αναλγητικές, αντιμολυσματικές, αντιρευματικές, αντινευραλγικές, σπασμολυτικές, διεγερτικές, αντιβιοτικές, αντιεμετικές, αντιβιοτικές, αντιισταμινικές ιδιότητες του. Επίσης χρησιμοποιείται και ως εντομοαπωθητικό.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Φασκόμηλο σκλάρεα, Ρόδο, Υλάνγκ-Υλάνγκ

Related Products

Top