zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Άνηθος Αιθέριο Έλαιο

3,50 €

INCI: Anethum graveolens

Το αιθέριο έλαιο του άνηθου εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Anethum graveolens με απόσταξη.

Χρησιμοποιείται κατά των πονοκεφάλων και της νευρικής έντασης και κατά των κολικών και των πεπτικών  διαταραχών.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Anethum graveolens

Το αιθέριο έλαιο του Άνηθου προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του και έχει ένα πικάντικο και γλυκό άρωμα.
Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντιμικροβιακό, αντισπασμωδικό, ηρεμιστικό του πεπτικού συστήματος, χωνευτικό και κατά των κολικών.

Βοηθά επίσης στην γαλουχία και σε περιπτώσεις απουσίας εμμηνόρροιας.

Το αιθέριο έλαιο του Άνηθου συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Μαύρο πιπέρι, Άγριο Κύμινο, εσπεριδοειδή, Κυπαρίσσι, Μοσχοκάρυδο.

Λήψη

batch 1069830

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (48.34k)

batch 1069830

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (48.34k)

Related Products

Top