zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Λάϊμ / Μοσχολέμονο Αιθέριο Έλαιο (Lime)

4,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Citrus aurantifolia

Το αιθέριο έλαιο λαϊμ προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Citrus aurantifolia και χρησιμοποιείται ως τονωτικό, στυπτικό, αναζωογονητικό, αντιμικροβιακό και για την περιποίηση του λιπαρού δέρματος & ακμής.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Citrus aurantifolia

Το Μοσχολέμονο ή Λαϊμ ή Γλυκολέμονο (Lime) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Citrus aurantifolia.

Τo αιθέριο έλαιο του Μοσχολέμονου προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας του καρπού του και ζωηρό,γλυκό, δροσερό, κιτρώδες άρωμα.
Τo αιθέριο έλαιο του Λάιμ χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως τονωτικό, στυπτικό, αναζωογονητικό, αντιμικροβιακό, αντισηπτικό, βακτηριοκτόνο, απολυμαντικό, αντιπυρετικό, αιμοστατικό και ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και για αντιμετώπιση κατάθλιψης, απάθειας, κόπωσης, λιπαρού δέρματος & ακμής.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Cedarwood virginian, Γεράνι, Γκρέϊπφρουτ, Λεβάντα, Λεμόνι, Μανταρίνι, Νερόλι, Μοσχοκάρυδο, Πορτοκάλι, Παλμαρόζα, Πτιγκρέιν, Ρόδο, Δεντρολίβανο, Ροδόξυλο, Τάντζεριν, Βετιβέρια, Ylang-ylang.

Related Products

Top