zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Πτι γκρέϊν [Petit grain/Νερατζόφυλλο] (Citrus aurantium amara)

4,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Citrus aurantium amara

Το αιθέριο έλαιο του Πτι-Γκρεϊν προέρχεται από τα φρέσκα φύλλα, και ορισμένες φορές από τους νέους και τρυφερούς βλαστούς, της Νερατζιάς, μέσω ατμο-απόσταξης, και έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα.

Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και τον οργανισμό σε κρίσεις θυμού, κατάθλιψης και πανικού και βοηθά στην αντιμετώπιση ταχυκαρδίας, άγχους και αϋπνίας.

Αντιμικροβιακό, αντιβακτηριακό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αποσμητικό, για θεραπεία ακμής και εξισορρόπηση λιπαρού ή μεικτού δέρματος.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Citrus aurantium amara

Το Petitgrain προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Citrus Aurantium Amara.

Το αιθέριο έλαιο του Πτι-Γκρεϊν προέρχεται από τα φρέσκα φύλλα, και ορισμένες φορές από τους νέους και τρυφερούς βλαστούς, της Νερατζιάς, μέσω ατμο-απόσταξης, και έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα, γλυκό, αλλά ξινό, με λεπτή λουλουδένια, αλλά και ξυλώδη, χροιά.
Το αιθέριο έλαιο του Πτι-Γκρεϊν χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντιμικροβιακό, αντιβακτηριακό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αποσμητικό. Ενδείκνυται για θεραπεία ακμής.

Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και τον οργανισμό σε κρίσεις θυμού, κατάθλιψης και πανικού και βοηθά στην αντιμετώπιση ταχυκαρδίας, άγχους και αϋπνίας.

Βοηθά στην εξισορρόπηση του λιπαρού και του μεικτού δέρματος και θρέφει την επιδερμίδα. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι αφροδισιακό και βελτιώνει τη διάθεση.

Χρήσεις: σε προϊόντα για λιπαρό και μεικτό δέρμα, σε αποσμητικά και στην αρωματοθεραπεία.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Φασκόμηλο sclarea, Γαρύφαλλο, Γεράνι, Γκρεϊπφρουτ, Γιασεμί, Λεβάντα, Λεμόνι, Λάιμ, Μανταρίνι, Νερόλι, Πορτοκάλι, Παλμαρόζα, Δεντρολίβανο

Related Products

Top