zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Γλυκάνισος αστεροειδής Αιθέριο Έλαιο

3,50 €

INCI:Anisum stellatum

Το αιθέριο έλαιο του Γλυκάνισου προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του και έχει ένα ζωηρό, γλυκό άρωμα, όπως του μάραθου.
Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντιβακτηριδιακό, αντικαταθλιπτικό, αντισπασμωδικό, για την ασθματική βρογχίτιδα, την δυσπεψία, τους κοιλιακούς πόνους, την κολίτιδα, τους ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, την ταχυκαρδία, ως τονωτικό του ανοσοποιητικού και χαλαρωτικό.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Anisum (illicium) stellatum

Το αιθέριο έλαιο του Γλυκάνισου προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του και έχει ένα ζωηρό, γλυκό άρωμα, όπως του μάραθου.
Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντιβακτηριδιακό, αντικαταθλιπτικό, αντισπασμωδικό, για την ασθματική βρογχίτιδα, την δυσπεψία, τους κοιλιακούς πόνους, την κολίτιδα, τους ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, την ταχυκαρδία, ως τονωτικό του ανοσοποιητικού και χαλαρωτικό.

Συνδυάζεται πολύ καλά με: Δάφνη, Άγριο Κύμινο, Κάρδαμο, Κέδρο, Κορίανδρο, Άνηθο, Ευκάλυπτο, Μάραθο, Τζίντζερ, Μανταρίνι, Πτιγκρέιν, Μέντα, Δεντρολίβανο, Ροδόξυλο

Related Products

Top