zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Δάφνη (Laurus nobilis)

4,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Laurus nobilis

Το αιθέριο έλαιο της Δάφνης (Bay leaf oil) προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων της και έχει ένα πικάντικο χαρακτηριστικό άρωμα. αναλγητικό, αντιμικροβιακό, αντιβακτηριακό, αντισπασμωδικό, αντιμετωπίζει δερματίτιδες, μώλωπες, πληγές.
Χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών κατά της τριχόπτωσης.
Είναι ιδιαίτερα ενισχυτικό της συγκέντρωσης.

Μέγεθος
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal

INCI: Laurus nobilis
Το αιθέριο έλαιο της Δάφνης (Bay leaf oil) προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων της και έχει ένα δυνατό πικάντικο χαρακτηριστικό άρωμα.
Περιέχει κυρίως 1,8-cineole, sabinene, a-pinene, eugenol

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για αρθρίτιδες, αϋπνίες, ως εντομοαπωθητικό, θερμαντικό, αντισηπτικό, αφροδισιακό και τονωτικό, αντιμικροβιακό, αντιβακτηριακό, αντισπασμωδικό, αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό, αντιϊικό, στυπτικό, αυξητικό της ροής του αίματος, βλεννολυτικό. Επίσης αντιμετωπίζει δερματίτιδες, μώλωπες, πληγές, αιματώματα, ρευματισμούς, τριχόπτωση και είναι ιδιαίτερα ενισχυτικό της συγκέντρωσης.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Virginian Cedarwood, Ευκάλυπτος, Μάραθο, Τζίντζερ, Πορτοκάλι, Πατσουλί, Δεντρολίβανο, Ylang-ylang

Related Products

Top