zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Κυπαρίσσι Αιθέριο Έλαιο

4,00 €

INCI: Cupressus sempervirens

Στυπτικό, τονωτικό, αιμοστατικό, αναζωογονητικό, χρήσιμο στη βρογχίτιδα, άσθμα, λαρυγγίτιδα.

Για κιρσούς, κυτταρίτιδα, λιπαρότητα μαλλιών και δέρματος, νευρική αδυναμία, ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, τοπικό πάχος και φλεβίτιδα.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Cupressus sempervirens

Το Κυπαρίσσι (Cypress) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Cupressus Sempervirens.

Το αιθέριο έλαιο του Κυπαρισσιού προέρχεται από απόσταξη ατμού των βλαστών και βελόνων του και έχει ένα πικάντικο, βοτανώδες, φρέσκο και καθαρό άρωμα.

Το αιθέριο έλαιο του Κυπαρισσιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αγχολυτικό, ηρεμιστικό, στυπτικό, τονωτικό, αιμοστατικό, αναζωογονητικό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αποτοξινωτικό.

Επίσης χρησιμοποιείται για άσθμα, βήχα, βρογχίτιδα, λαρυγγίτιδα, γυναικολογικά, δύσπνοια, κιρσούς, κυτταρίτιδα, λιπαρότητα μαλλιών και δέρματος, νευρική αδυναμία, ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, τοπικό πάχος και φλεβίτιδα.

Συνδυάζεται πολύ καλά με: Cedarwoood virginian, Φασκόμηλο Σκλάρεα (Clary sage), Λιβάνι, Γεράνι, Γκρέϊπφρουτ, Γιασεμί, Άρκευθο, Λάβδανο, Λεβάντα, Λεμόνι, Λάιμ, Μαντζουράνα, Πατσουλί, Πεύκη, Ρόδο, Δεντρολίβανο, Σανταλόξυλο, Πορτοκάλι, Τάντζεριν, Tea tree, εσπεροδοειδή.

Related Products

Top