zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Γκρέϊπφρουτ Αιθέριο Έλαιο

4,00 €
με ΦΠΑ

Το αιθέριο έλαιο του Γκρέϊπφρουτ προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας των καρπών του και έχει ένα δροσερό, γλυκό, κιτρώδες άρωμα.

Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για τον καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας και την αποσυμφόρηση των φραγμένων πόρων της.

Τονωτικό, στυπτικό, καταπραϋντικό, ιδανικό για μείωση άγχους, ενίσχυση συγκέντρωσης, για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, κατακράτησης υγρών, δυσπεψία, παχυσαρκία, νευρική εξάντληση.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Citrus paradisi

Το Γκρέϊπφρουτ (Grapefruit) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Citrus Paradisi. Το αιθέριο έλαιο του Γκρέϊπφρουτ προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας των καρπών του και έχει ένα δροσερό, γλυκό, κιτρώδες άρωμα.

Περιέχει κυρίως d-limonene, β-myrcene, α-pinene και furocoumarin bergaptene.

Εξ αιτίας της ύπαρξης της furocoumarin bergaptene το αιθέριο έλαιο Γκρέϊπφρουτ μπορεί να παρουσιάσει φωτοτοξικότητα, που εκδηλώνεται στο δέρμα με φλεγμονή, ερύθημα, φουσκάλες και έγκαυμα, κατά την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία UV.

Γι αυτό καλό είναι, να αποφεύγεται να εφαρμόζεται σε προϊόντα και κρέμες ημέρας, αλλιώς να συνοδεύεται από επαρκή αντηλιακή προστασία.

Το αιθέριο έλαιο του Γκρέϊπφρουτ χρησιμοποιείται για μείωση του άγχους, ενάντια στην κατάθλιψη, την ανορεξία ή την δυσπεψία, την κατακράτηση υγρών, την κυτταρίτιδα, το λιπαρό δέρμα, τη νευρική εξάντληση, την παχυσαρκία, τον πυρετό και την έλλειψη συγκέντρωσης. Επίσης χρησιμοποιείται ως αντιμολυσματικό, αντισηπτικό, απολυμαντικό, διουρητικό, καταπραϋντικό, στυπτικό και τονωτικό.
Έχει αντισηπτικές ιδιότητες, ιδανικό για τον καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας και την αποσυμφόρηση των φραγμένων πόρων.

Βοηθά στο μήκος και την λάμψη των μαλλιών

Συνδυάζεται πολύ καλά με: Βασιλικό, Περγαμόντο, Κέδρο, Κυπαρίσσι, Ευκάλυπτο, Γεράνι, Λεβάντα, Λεμόνι, Νερόλι, Πορτοκάλι, Παλμαρόζα, Πατσουλί, Δεντρολίβανο.

Related Products

Top