zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Μάραθος Αιθέριο Έλαιο

4,50 €
με ΦΠΑ

INCI:  Foeniculum vulgare

Ο Μάραθος είναι πολυετές φυτό και μοιάζει πολύ με τον άνηθο.

Το αιθέριο έλαιο του Μάραθου προέρχεται από την απόσταξη των καρπών του και έχει ένα γήινο πιπερώδες άρωμα.

Έχει σπασμολυτικές και τονωτικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται κατά της δυσκοιλιότητας και της καταρροής, για ρευματισμούς, αρθρίτιδες και βρογχίτιδες.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI:  Foeniculum vulgare

O Μάραθος (Fennel) είναι η κοινή ονομασία του πολυετούς φυτού Foeniculum Vulgare και ομοιάζει αρκετά με τον άνηθο.

Το αιθέριο έλαιο του Μάραθου προέρχεται από την απόσταξη των καρπών του και έχει ένα γήινο πιπερώδες άρωμα.

Έχει σπασμολυτικές και τονωτικές ιδιότητες.

Το αιθέριο έλαιο του Μάραθου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για ρευματισμούς, αρθρίτιδες, βρογχίτιδες, κατά της καταρροής και της δυσκοιλιότητας.

Βρίσκει εφαρμογή ως τονωτικό των νεύρων και για μείωση του στρες.

Συνδυάζεται πολύ καλά με: γεράνι, λεβάντα, τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο.

Related Products

Top