zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Κορίανδρος Αιθέριο Έλαιο

4,50 €

INCI: Coriandum sativum

Ο Κορίανδρος ή Κόλιαντρο (Coriander seed) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Coriandum sativum.

Το αιθέριο έλαιο του Κορίανδρου προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του και έχει ένα πικάντικο και ζεστό άρωμα.
Το αιθέριο έλαιο του Κορίανδρου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αναλγητικό, αντισηπτικό, αντιβακτηριακό, αντισπασμωδικό, αποτοξινωτικό, αφροδισιακό, ηρεμιστικό, θερμαντικό, λιποδιαλυτικό, τονωτικό και χωνευτικό.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Coriandum sativum

Ο Κορίανδρος ή Κόλιαντρο (Coriander seed) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Coriandum sativum.

Το αιθέριο έλαιο του Κορίανδρου προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του και έχει ένα πικάντικο και ζεστό άρωμα.
Το αιθέριο έλαιο του Κορίανδρου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αναλγητικό, αντισηπτικό, αντιβακτηριακό, αντισπασμωδικό, αποτοξινωτικό, αφροδισιακό, ηρεμιστικό, θερμαντικό, λιποδιαλυτικό, τονωτικό και χωνευτικό.

Επίσης είναι ευεργετικό για αλλεργικούς ή ευερέθιστους τύπους δέρματος, αρθριτικούς και μυϊκούς πόνους, αϋπνία, ημικρανία, κρυολόγημα και αυξημένο στρες.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Κανέλα, Σιτρονέλλα, Φασκόμηλο σκλαρέα, Κυπαρίσσι, Λιβάνι, Τζίντζερ, Γκρέϊπφρουτ, Γιασεμί, Νερόλι, Πορτοκάλι, Πεύκη, Σανταλόξυλο.

Related Products

Top