zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Παλμαρόζα (Cymbopogon martini)

4,50 €
με ΦΠΑ

INCI: Cymbopogon martini

Το αιθέριο έλαιο της Παλμαρόζα προέρχεται από απόσταξη ατμού των ανθέων του φυτού και έχει ένα λεπτό άρωμα ροδοπέταλου.

Αντιικό, αντιβακτηριακό, αντισηπτικό, αντιπυρετικό, επουλωτικό και αναζωογονητικό, χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για λοιμώξεις του δέρματος, ενυδάτωση και κυτταρική αναγέννηση.

Ιδανικό για κανονικές, ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Cymbopogon martini

Η Παλμαρόζα (Palmarosa) ή Φοινικόροδο προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Cymbopogon Martinii.

Το αιθεριο ελαιο της Παλμαρόζα προέρχεται από απόσταξη ατμού των ανθέων του φυτού και έχει ένα λεπτό άρωμα ροδοπέταλου.

Αντιικό, αντιβακτηριακό, αντισηπτικό, αντιπυρετικό. Αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων στις οδούς του ουροποιητικού συστήματος και παρέχει αποτελεσματική αντισηψία.

Είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία εσωτερικών βακτηριακών λοιμώξεων, όπως κολίτιδα και εκείνων του παχέος εντέρου, του στομάχου, της ουροδόχου κύστης, του προστάτη, της ουρήθρας, των ουροφόρων οδών και των νεφρών.

Αποτρέπει επίσης εξωτερικές βακτηριακές λοιμώξεις στο δέρμα, τις μασχάλες, το κεφάλι, τα φρύδια, τα βλέφαρα και τα αυτιά.

Προάγει την ανάπτυξη των κυττάρων και την ανακύκλωση κυτταρικής ύλης.

Έτσι, βοηθά στην αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται με τη γήρανση.

Δεδομένου ότι προάγει επίσης την ανάπτυξη των αμυντικών κυττάρων του σώματος, θεωρείται ένας καλός τρόπος για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διευκολύνει την πέψη. Αντιμετωπίζει την αφυδάτωση, καθότι βοηθά το σώμα να διατηρεί την υγρασία στους ιστούς ισορροπημένα.

Έχει αξιόλογη επουλωτική δράση. Ιδανικό για κανονικές, ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

Το αιθέριο έλαιο του Φοινικόροδου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για μολύνσεις του δέρματος, ένταση και στρες, ενυδάτωση και κυτταρική αναγέννηση.

Είναι βασικό συστατικό περιποίησης σε λάδια για το πρόσωπο και το σώμα. Ευχάριστο και ως αρωματικό χώρου.

Related Products

Top