zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Δυόσμος Αιθέριο Έλαιο

4,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Mentha spicata

Το αιθέριο έλαιο του δυόσμου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αναλγητικό (παυσίπονο), τοπικό αναισθητικό, αντισπασμωδικό, τονωτικό, διεγερτικό, αντιμετωπίζει κρυολόγημα, γρίπη, βήχα σωματική κόπωση και πονοκέφαλο και επιδρά θετικά στη διαύγεια, και τη μνήμη.

Χρήσεις: Οδοντόκρεμες, στοματικό διάλυμα, προϊόντα τόνωσης της επιδερμίδας και στην αρωματοθεραπεία.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Mentha spicata

Ο Δυόσμος είναι η κοινή ονομασία του φυτού Μenta spicata. Το αιθέριο έλαιο του δυόσμου προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων του και έχει ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό, λίγο πιο γλυκό άρωμα από την Μέντα. Ο δυόσμος κατατάσσεται στα πλέον αποτελεσματικά αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη φυτά. Έχει αντιμικροβιακή, αντισηπτική και στυπτική δράση.

Το αιθέριο έλαιο του δυόσμου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αναλγητικό (παυσίπονο), τοπικό αναισθητικό, αντισπασμωδικό, τονωτικό, διεγερτικό, για ναυτία, πυρετό, πονοκέφαλο, βελτίωση της αναπνοής και αύξηση πνευματικής διαύγειας και μνήμης. Χρήσιμο για πεπτικά προβλήματα, καθώς και για την κακοσμία του στόματος. Βρίσκει εφαρμογή σε στοματοπλύματα και οδοντόπαστες.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Βασιλικό, Ευκάλυπτο, Γκρέϊπφρουτ, Λεβάντα, Λεμόνι, Δεντρολίβανο, Ylang-ylang

Related Products

Top