zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Μανταρίνι (Citrus reticulata)

4,50 €
με ΦΠΑ

INCI: Citrus Reticulata

  • Έχει αντισηπτική και αντισπασμωδική δράση
  • Είναι χαλαρωτικό των μυών
  • Είναι τονωτικό και συσφικτικό της επιδερμίδας
  • Έχει αντιγηραντική και λιποδιαλιτική δράση
  • Κατάλληλο για ξηρά δέρματα

Χρήσεις: Αντιγηραντικά και ενυδατικά προϊόντα, συσφικτικά και αδυνατιστικά προϊόντα, προϊόντα μασαζ κατά των μυϊκών πόνων.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα επιστροφής σε αλλοιωμένα προϊόντα Δικαίωμα επιστροφής σε αλλοιωμένα προϊόντα
PayPal

INCI: Citrus Reticulata

Το αιθέριο έλαιο μανταρίνι προέρχεται από την απόσταξη της φλούδας του φρούτου.

Έχει αναζωογονητικό, γλυκό, ευχάριστο και δροσερό χαρακτηριστικό άρωμα.

Τo αιθέριο έλαιο του Μανταρινιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως χαλαρωτικό καταπραϋντικό, κατασταλτικό, αντιρυτιδικό, αντισηπτικό, ηρεμιστικό.

Επίσης χρησιμοποιείται για ήρεμο και ευχάριστο ύπνο, για πεπτικές διαταραχές και για περιπτώσεις κατακράτησης υγρών, εξισορρόπηση λιπαρού δέρματος, παχυσαρκίας, ακμής και δυσπεψίας.

Εξισορροπεί την επιδερμίδα.

Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, χαρίζει άμεσα λάμψη στη θαμπή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη της ελαστικότητα.

Έχει λιποδιαλυτική και συσφικτική δράση και μειώνει την εμφάνιση ραγάδων.

Ανήκει στα αιθέρια έλαια της οικογένειας των εσπεριδοειδών και μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία.

Μετά τη χρήση του δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Lime , Πορτοκάλι, Λεμόνι, Grapefruit, Μοσχοκάρυδο, Γαρύφαλλο

Related Products

Top