zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Πατσουλί Αιθέριο Έλαιο

6,50 €

INCI: Pogostemum cablin

Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί (Patchouli) προέρχεται από απόσταξη των φύλλων του ομώνυμου φυτού και έχει ένα γήινο, ξυλώδες σαν βάλσαμο, πλούσιο, προκλητικό άρωμα , το οποίο και χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Ινδία, ως αφροδισιακό.

Λειτουργεί ως χαλαρωτικό και αναζωογονητικό σε μικρές ποσότητες και ως διεγερτικό σε μεγάλες.

Ανακουφίζει από το στρες, το άγχος και την κατάθλιψη.

Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της παχυσαρκίας και κυτταρίτιδας, και επίσης στην επούλωση των ανοικτών πληγών.

Ιδιαίτερα κατάλληλο για ξηρό, σκασμένο και ευαίσθητο δέρμα.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Pogostemum cablin

Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί (Patchouli) προέρχεται από απόσταξη των φύλλων του ομώνυμου φυτού.

Έχει ένα γήινο, ξυλώδες σαν βάλσαμο, άρωμα. Το αιθέριο έλαιο του Πατσουλί χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την καταπολέμηση του στρες, της νευρικής εξάντλησης, αλλά και ως αντιμυκητιακό και ως αφροδισιακό.

Το πατσουλί έχει πλούσιο, προκλητικό άρωμα και στην αρχαία Ινδία το χρησιμοποιούσαν ως αφροδισιακό.

Θεωρείται ότι βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Εφαρμόζεται για θεραπεία παχυσαρκίας και κυτταρίτιδας, όπως και στην επούλωση των ανοικτών πληγών.

Χρησιμοποιείται ευρύτατα στην αρωματοποιία

Μαλακώνει και απαλύνει το ξηρό, σκασμένο και ευαίσθητο δέρμα.

  • Λειτουργεί ως χαλαρωτικό και αναζωογονητικό σε μικρές ποσότητες και ως διεγερτικό σε μεγάλες.
  • Ανακουφίζει από το στρες, το άγχος και την κατάθλιψη

Συνδυάζεται πολύ καλά με: Βασιλικό, Περγαμόντο, Κέδρο, Φασκόμηλο sclarea, Γαρύφαλλο, Γεράνι, Γκρεϊπφρουτ, Γιασεμί,  Λεβάντα, Μύρο, Νερόλι, Τριαντάφυλλο, Σανταλόξυλο, Βετιβέρια

Related Products

Top