zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Μύρο (Commiphora molmol syn. C. myrrha)

6,50 €
με ΦΠΑ

INCI: Commiphora molmol syn. C. myrrha

Το αιθέριο έλαιο του Μύρου προέρχεται από εκχύλιση της ρητίνης του φυτού και έχει ένα βαθύ, γλυκόπικρο άρωμα βάλσαμου.

Ενδείκνυται για προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, όπως άφθες, έλκη, πληγές, μολύνσεις και για καταπολέμηση της βρογχίτιδας, του κρυώματος και διάρροιας. Χρήσιμο για την ανορεξία, την κακοσμία του στόματος, τις άφθες, ως δροσιστικό και αναζωογονητικό. Εξαιρετικά αναπλαστικό, ιδιαίτερα για ώριμες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Οι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν στις αναζωογονητικές μάσκες ομορφιάς.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Commiphora molmol syn. C. myrrha

Το Μυρο προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Commiphora myrrha.

Το αιθέριο έλαιο του Μύρου προέρχεται από εκχύλιση της ρητίνης του φυτού και έχει ένα βαθύ, γλυκόπικρο άρωμα βάλσαμου.

Το αιθέριο έλαιο του Μύρου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, όπως άφθες, έλκη, πληγές, μολύνσεις και για καταπολέμηση της βρογχίτιδας και του κρυώματος.Εφαρμόζεται για αντιμετώπιση της διάρροιας και της ανορεξίας.

Οι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν στις αναζωογονητικές μάσκες ομορφιάς.

Στα καλλυντικά εφαρμόζεται ως δροσιστικό, αναζωογονητικό και αναπλαστικό, ιδιαίτερα για ταλαιπωρημένες και ώριμες επιδερμίδες.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Κέδρο, Κυπαρίσσι, Λιβάνι, Γεράνι, Άρκευθο, Λεβάντα, Λεμονόχορτο, Μανταρίνι, Παλμαρόζα, Πατσουλί, Πεύκη, Σανταλόξυλο.

Related Products

Top