zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Βάλσαμο του Περού Αιθέριο Έλαιο

8,00 €

INCI: Myroxylon pereirae

Αρωματική ουσία φυτικής προέλευσης, που χρησιμοποιείται για εκζέματα, σκασμένο δέρμα, εξανθήματα, ερεθισμένες επιδερμίδες, ανακούφιση από κνησμό και στη σύνθεση των αρωμάτων.

Επίσης χρησιμοποιείται σε υπόθετα για αιμορροΐδες και σε φάρμακα γαστρικού έλκους.

10 ml
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Myroxylon pereirae

Το Βάλσαμο Περού ή Βάλσαμο (Peru Balsam) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Myroxylon pereirae.

Το αιθέριο έλαιο του Βάλσαμου εξάγεται μέσω απόσταξης ατμού.

Άρωμα:  προσομοιάζει προς αυτό της βανίλιας

Ιδιότητες: αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, αποχρεμπτικό, διεγερτικό, αντισηπτικό, αντιβακτηριακό, ακαρεοκτόνο, αποσμητικό, αντικνησμικό, μειωτικό της εφίδρωσης, διουρητικό, στερεωτικό αρωμάτων (περιορίζοντας την εξάτμισή τους)

Εφαρμογές:

  • εκζέματα, σκασμένο δέρμα, εξανθήματα, ερεθισμένες επιδερμίδες
  • για την ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος και της φαγούρας, που προκαλεί η ψώρα
  • σε υπόθετα για αιμορροΐδες
  • σε φάρμακα γαστρικού έλκους
  • για προβλήματα του αναπνευστικού, όπως: βρογχίτιδα, άσθμα, λαρυγγίτιδα, βήχα, κρυολόγημα, γρίπη [συστατικό αποχρεμπτικών σιροπιών]
  • μυαλγίες
  • άγχος και νευρικές διαταραχές
  • Skin conditioning
  • Hair conditioning

Προφυλάξεις:

Για χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί προκειμένου να  αντιμετωπίσουν ποικίλα δερματολογικά προβλήματα, όπως, ξηρό δέρμα, «κοψίματα» και πληγές, χωρίς να έχει προηγηθεί κατάλληλη αραίωση.

Δεν συστήνεται για εξωτερική τοπική χρήση.

Η δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει το 0,4% του καλλυντικού σκευάσματος.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Μαύρο πιπέρι,  Πιπερόρριζα,  Γιασεμί,  Λεβάντα,  Πατσουλί,  Πτιγκρέιν, Ρόδο, Σανταλόξυλο, Υλάνγκ-Υλάνγκ

Related Products

Top