zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Μαυροπίπερο [Black pepper] Piper nigrum

9,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Piper nigrum

Το αιθέριο έλαιο του Μαυροπίπερου προέρχεται από την απόσταξη ατμού των καρπών του και έχει ένα δυνατό και πικάντικο ζωηρό άρωμα φρέσκου πιπεριού.

  • Τονωτικό, αντισηπτικό και καταπραϋντικό.
  • Ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και ρευματισμούς.
  • Δρα κατά του κρυολογήματος και της σωματικής εξάντλησης.
  • Καταπολεμά την κυτταρίτιδα

Χρήσεις: σε λιπαρές λοσιόν και αλοιφές για την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, σε προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και με θερμαντική δράση.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Piper nigrum

To Μαύρο Πιπέρι είναι η κοινή ονομασία του φυτού Piper Nigrum.

Το αιθέριο έλαιο του Μαυροπίπερου προέρχεται από την απόσταξη ατμού των καρπών του και έχει ένα δυνατό και πικάντικο ζωηρό άρωμα φρέσκου πιπεριού.

Το αιθέριο έλαιο του Μαύρου Πιπεριού χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ρευματισμών, κρυολογημάτων, μυικών πόνων και σωματικής εξάντλησης. Τονωτικό, αντισηπτικό και καταπραϋντικό, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και ρευματισμούς.

Η θερμαντική του δράση ανακουφίζει από τη γρίπη. Χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση δυσκοιλιότητας, διάρροιας, του πόνου στα αυτιά, καρδιακών παθήσεων, της κήλης κ.α. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιείται σε θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Εφαρμόζεται σε καλλυντικά σκευάσματα και αλοιφές με θερμαντική δράση.

Ενδέχεται να προκαλέσει ερεθισμούς σε ευαίσθητες επιδερμίδες, γι αυτό συνίσταται προσοχή στη χρήση και καλή αραίωση του αιθέριου ελαίου στο έλαιο βάσης.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Φασκόμηλο σκλάρεα, Γαρύφαλλο, Κόλιανδρο, Μάραθο, Λιβάνι, Γεράνι, Τζίντζερ, Grapefruit, Λεβάντα, Άρκευθο, Λεμόνι, Λάιμ, Μανταρίνι, Σανταλόξυλο, Ylang-ylang.

Related Products

Top