zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Μαϊντανός (Carum petroselinum)

12,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Carum petroselinum

Τo αιθέριο έλαιο του Μαϊντανού (Parsley oil) προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του. Πολύ καλό τονωτικό, χωνευτικό, αντιμικροβιακό, αντιρευματικό, αποτοξινωτικό, διουρητικό και εμμηναγωγό.

Ενδείκνυται για αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού, αιμορροίδων, δυσκοιλιότητας, καθώς και ανακούφιση από ρευματικούς και μυϊκούς πόνους.

10 ml

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Carum petroselinum

Ο Μαϊντανός (Parsley) προέρχεται από το φυτό με κοινή ονομασία Carum petroselinum.

Τo αιθέριο έλαιο του Μαϊντανού προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του.
Τo αιθέριο έλαιο του Μαϊντανού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως τονωτικό, χωνευτικό, αντιμικροβιακό, αντιρευματικό, αποτοξινωτικό, διουρητικό και εμμηναγωγό, για μυαλγίες και νευραλγίες.

Επίσης ενδείκνυται ιδιαίτερα για αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού, ρευματισμών, τυμπανισμών, αιμορροίδων και δυσκοιλιότητας.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Φασκόμηλο σκλαρέα, Πορτοκάλι, Τριαντάφυλλο, Tea Tree, Ylang–Ylang

Λήψη

batch no 1103575

Πιστοποιητικό

Λήψη (41.69k)

Related Products

Top