zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Καρότο Σπόροι Αιθέριο Έλαιο

6,50 €

Έχει αποτοξινωτική  επίδραση στο ήπαρ , βοηθά στην καταπολέμηση του  ίκτερου  , στο καθαρισμό του πεπτικού συστήματος και το σώμα στο σύνολο του.

10 ml

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Daucus carota sativa

Ο Καροτόσπορος προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Daucus Carota Sativa.

Το αιθέριο έλαιο του Καροτόσπορου προέρχεται από απόσταξη των αποξηραμένων σπόρων του καρότου και έχει ένα χαρακτηριστικό, γήινο, γλυκό άρωμα.
Πλούσιο σε βιταμίνη Α και καροτίνη και ιδιαίτερα αντιοξειδωτικό, το αιθέριο έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη παρασκευή καλλυντικών για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες διότι προσφέρει ελαστικότητα και λάμψη στο δέρμα, δρα κατά των ρυτίδων, ενώ ως γνωστόν βοηθάει στο μαύρισμα.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντιφλεγμονώδες, διουρητικό, για τόνωση και ανανέωση του δέρματος, εναντίον ρυτίδων, ουλών, ψωρίασης και εκζέματος, για προβλήματα περιόδου και σύλληψης.

Έχει αποτοξινωτική  επίδραση στο ήπαρ , βοηθά στην καταπολέμηση του  ίκτερου , στο καθαρισμό του πεπτικού συστήματος και το σώμα στο σύνολό του.

Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Κέδρο, Κυπαρίσσι, Μάραθο, Γεράνι, Γκρέϊπφρουτ, Άρκευθο, Λεβάντα, Λεμόνι, Λάιμ, Μανταρίνι, Πορτοκάλι, Δεντρολίβανο, Ρόδο, Σανταλόξυλο.

Related Products

Top