zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Γιασεμί Absolut Αιθέριο Έλαιο

10,00 €

INCI: Jasminum officinale

Το αιθέριο έλαιο γιασεμιού είναι από τα δημοφιλέστερα αιθέρια έλαια παγκοσμίως.

Το δυνατό, εξωτικό, γλυκό και διαπεραστικό του άρωμα δίνει αίσθηση ισορροπίας, ηρεμεί και  αναζωογονεί.

Αντικαταθλιπτικό, προσδίδει αυτοπεποίθηση και αντιμετωπίζει ικανοποιητικά stress και άγχος. Ιδανικό αντιγηραντικό, ενυδατώνει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για ώριμες επιδερμίδες.

1 ml

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Jasminum officinale

Το Γιασεμί (Jasmin) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Jasminum officinale.

Το αιθέριο έλαιό του προέρχεται από το άνθος του και έχει ένα πλούσιο γλυκό άρωμα. Λαμβάνεται με την Αbsolute διαδικασία, που θεωρείται η ιδανικότερη για να παραχθεί καθαρό αιθέριο έλαιο γιασεμιού. Πατρίδα του η Άπω Ανατολή.

Το μοναδικό άρωμα του γίνεται ισχυρότερο μετά τη δύση του ηλίου.

Το αιθέριο έλαιο γιασεμιού είναι από τα δημοφιλέστερα αιθέρια έλαια παγκοσμίως.

Το δυνατό, εξωτικό, γλυκό και διαπεραστικό του άρωμα δίνει αίσθηση ισορροπίας, ηρεμεί και  αναζωογονεί.

Παράγει ένα αίσθημα ασφάλειας και ευφορίας, βελτιώνοντας τη διάθεση. .

Διεγείρει τις αισθήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφροδισιακό.

Από τα καλύτερα αντικαταθλιπτικά, αντιμετωπίζει ικανοποιητικά μελαγχολία και stress. Ενυδατώνει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων. Ιδανικό για τις ώριμες επιδερμίδες.

Related Products

Top