• Με έκπτωση!
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Τριαντάφυλλο (Rosa centifollia) Rose Absolut

22,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Rosa Centifollia

  • Έχει πολύ ισχυρή αντιγηραντική, αντιρυτιδική, αναπλαστική και αναζωογονητική δράση και καθυστερεί σημαντικά τη φθορά του δέρματος.
  • Ενυδατικό, αφροδισιακό, χαλαρωτικό, αιμοστατικό, αντισηπτικό, τονωτικό καρδιάς και νευρικού συστήματος, καθαρτικό, αντικαταθλιπτικό, καταπραϋντικό και αντιφλογιστικό.
  • Περιέχει αυξημένες ποσότητες Βιταμίνης Α, C, E και Κ.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανικό για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.
  • Εξαιρετικό για τα κουρασμένα μάτια.

Χρήσεις: αντιγηραντικά προϊόντα, κρέμες ματιών, για ξηρά μαλλιά και δέρμα, κατά της ακμής και άλλων δερματικών παθήσεων.

1 ml

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI: Rosa centifolia

Τo αιθέριο έλαιο του Ρόδου (Rose) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Rosa Centifolia με απόσταξη  των ανθέων (2 τόνοι ροδοπέταλα χρειάζονται για να εξαχθεί 1 μόλις λίτρο!) και έχει ένα γλυκό ώριμο λουλουδένιο άρωμα. Είναι το διαμάντι της αρωματοθεραπείας.

Τo αιθέριο έλαιο του Ρόδου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντιγηραντικό, αναζωογονητικό, ενυδατικό, τονωτικό, αναπλαστικό, αφροδισιακό, χαλαρωτικό, αντιρυτιδικό, αιμοστατικό, τονωτικό καρδιάς και νευρικού συστήματος, καθαρτικό, αντικαταθλιπτικό, καταπραϋντικό και αντιφλογιστικό.

Εφαρμόζεται για δερματίτιδα, ακμή, εγκαύματα, έκζεμα, εύθραυστα νύχια, ξηρά μαλλιά, ρυτίδες και ψωρίαση. Επίσης χρησιμοποιείται για περιπτώσεις άσθματος, βρογχίτιδας, γυναικολογικών και δερματικών προβλημάτων, δυσκοιλιότητα, ένταση, ναυτία, πονοκεφάλους, κατάθλιψη, προβλήματα στομάχου και ήπαρ.

Απολιθώματα εκατομμυρίων ετών έχουν αποδείξει ότι το τριαντάφυλλο υπάρχει εδώ και 32 περίπου εκατομμύρια χρόνια. Στην ιστορία έχει μείνει ως η “βασίλισσα των λουλουδιών” και έχει αποτελέσει έμπνευση για την ιατρική, τη λογοτεχνία, την ποίηση, την τέχνη και τον έρωτα. Χρειάζονται περίπου 30 τριαντάφυλλα για να παραχθεί μια σταγόνα αιθερίου ελαίου, πράγμα που το κάνει – όχι άδικα, ένα από τα πιο ακριβά αιθέρια έλαια στον κόσμο.

Είναι ηρεμιστικό απαλύνει τις συναισθηματικές εξάρσεις που σχετίζονται με θλίψη, θυμό, ζήλια και δυσαρέσκεια αντικαταθλιπτικό και βοηθάει στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων.

  • Συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Κέδρο, Clary sage, Κορίανδρος, Πελαργόνιο, Γιασεμί, Λεβάντα, Νέρολι, Πατσουλί, Πτι γκρέιν, Φασκόμηλο, Sandalwood, Ylang-ylang

Λήψη

batch 1053219

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (43.1k)

Related Products

Top