zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Τριαντάφυλλο Ανθόνερο 1lt

8,50 €
με ΦΠΑ

Από τα αρχαία χρόνια, τα πέταλα του τριαντάφυλλου χρησιμοποιούνταν τόσο ως καλλυντικό των γυναικών όσο και ως θεραπεία για διάφορες παθήσεις.

Το ροδόνερο λοιπόν, που προκύπτει από την απόσταξη ατμού από φρέσκα ροδοπέταλα, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες που φροντίζουν την επιδερμίδα μας

  • 1lt
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το ροδόνερο χρησιμοποιείται τόσο για την πρόληψη όσο και τη θεραπεία της ακμής.

Επειδή μπορεί να «ανοίξει» τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας, λόγω των αντιβακτηριακών του ιδιοτήτων αποτρέπει την δημιουργία της ακμής και τα σπυράκια.

Μειώνει την ερυθρότητα και τις κοκκινίλες του δέρματος, μιας και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες αφήνοντας το δέρμα λείο, χωρίς να το ξηραίνει.

Περιέχει ποσότητα βιταμίνης C, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Η βιταμίνη C βοηθάει στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από τις βλαβερές ακτινοβολίες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη του ηλιακού εγκαύματος.

Διατηρεί την ισορροπία του φυσικού ph και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

Είναι ευεργετικό για όλους τους τύπους δέρματος, από τα πολύ ξηρά μέχρι τα λιπαρά με προβλήματα ακμής ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν «βαριά» προϊόντα περιποίησης.

Τονώνει, συσφίγγει την επιδερμίδα και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.

Η συχνή χρήση του, θα αφήνει το δέρμα σας λαμπερό και απαλό, μιας και βοηθά να αποκατασταθεί η ελαστικότητα του.

Related Products

Top