zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Καλέντουλα Ανθόνερο 1lt

8,50 €
με ΦΠΑ

INCI Name: Calendula Officinalis Flower Water

Το ανθόνερο καλέντουλας προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του φυτού.

Χρησιμοποιείται σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα και πιο ειδικά σε προϊόντα για τη φροντίδα του μωρού, προϊόντα περιποίησης για το ευαίσθητο δέρμα και προϊόντα για τα οποία απαιτείται αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση.

  • 1lt
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Καλέντουλα officinalis , επίσης γνωστή ως καλέντουλα ή κατιφές , έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να θεραπεύσει τις πληγές και τους ερεθισμούς του δέρματος.

Είναι αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, στυπτική, αντιμυκητιασική.

Ιδιότητες που την καθιστούν χρήσιμη για την απολύμανση και την θεραπεία πληγών, επιπεφυκίτιδας, κοψίματα, ξηρότητα, μώλωπες, εγκαύματα, το πόδι του αθλητή, η ακμή, μολύνσεις ζύμης, τσιμπήματα μέλισσας, εξανθήματα,ερεθισμούς και μολύνσεις του δέρματος.

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στα σημεία της πληγής για να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των ουλών και να βοηθήσει με τις ραγάδες.

Μπορεί να ενσωματωθεί σε λουτρά, κρέμες, αλοιφές και είναι ήπιο για να χρησιμοποιηθεί σε βρέφη, παιδιά, ή ζώα.

Λήψη

MEDOLLA LOT 190302

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (166.36k)

Related Products

Top