zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Salisol AB

5,00 €
με ΦΠΑ

INCI Name: Avobenzone – Butyl methoxydibenzoyl methane

Είναι μια λευκή κρυσταλλική σκόνη που λειτουργεί ως απορροφητής υπεριωδών ακτίνων.

Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, το προϊόν αυτό απορροφά τις ακτίνες UV.

Λειτουργεί σε συνεργασία με το eusolex και μπορεί να δώσει έως και SFP 50.

100 gr

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Ένας αντιηλιακός παράγοντας διαλυτός στο λάδι όπου όταν φτάσει τους 80-85 celcius γίνεται διαυγές.

Κατατάσσεται ως “χημικό” αντηλιακό επειδή λειτουργεί απορροφώντας τις υπεριώδεις ακτίνες σε ένα μεγάλο μήκος κύματος και στη συνέχεια μετατρέποντάς τις σε λιγότερο επιβλαβή υπέρυθρη ακτινοβολία (θερμότητα).

Διατίθεται στην αγορά ως αντηλιακό “ευρύ φάσματος”, επειδή προστατεύει το δέρμα από ολόκληρη την ακτίνα UVA του ήλιου.

Είναι ένας από τους λίγους χημικούς αντηλιακούς παράγοντες με ολοκληρωμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και γι ‘αυτό το λόγο χρησιμοποιείται σε μεγάλη πλειοψηφία για τα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο.

Χρησιμοποιείται επίσης σε καλλυντικά προϊόντα για την προστασία άλλων συστατικών από την υποβάθμιση κάτω από τον ήλιο.

Σε συνεργασία με το Eusolex επιτυγχάνει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UV.

Δοσολογία:

SFP 15   2% AVOBENZONE + 4% EUSOLEX

SFP 20   3% AVOBENZONE + 5% EUSOLEX

SFP 25   5% AVOBENZONE + 6.5% EUSOLEX

SFP 40   7% AVOBENZONE + 10% EUSOLEX

SFP 50   9% AVOBENZONE + 13% EUSOLEX

Related Products

Top