zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Διοξείδιο του Τιτανίου (Titanium Dioxide) Non Nano

10,00 €
με ΦΠΑ

inci: Titanium Dioxide

Το Διοξείδιο του Τιτανίου είναι ένα φυσικό λευκό μετάλλευμα το οποίο χρησιμοποιείται για τη λεύκανση των καλλυντικών και λόγω της ικανότητας που έχει να “αντανακλά” τις ηλιακές ακτίνες και να απορροφά τις ακτίνες UV, χρησιμοποιείται εκτεταμένα στη παρασκευή αντηλιακών προϊόντων.

1 Kg

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal

Λόγω του λευκού του χρώματος χρησιμοποιείται για τη λεύκανση των καλλυντικών.

Και λόγω της ικανότητας που έχει να “αντανακλά” τις ηλιακές ακτίνες και να απορροφά τις ακτίνες UV, χρησιμοποιείται εκτεταμένα στη παρασκευή αντηλιακών προϊόντων.

Στη παρασκευή σαπουνιών χρησιμοποιείται για να χαρίσει φωτεινότητα και λάμψη και γενικότερα για να “ζωηρέψει” τα χρώματα που χρησιμοποιούνται.

Επίσης χρησιμοποιείται για την δημιουργία makeup, ρουζ, σκιές κλπ.

Related Products

Top