zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Οξείδιο του Ψευδαργύρου Σκόνη (Zinc Oxide) Non Nano

10,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Zinc oxide

Το Οξείδιο του Ψευδάργυρου (Zinc Oxide) είναι μία λευκή σκόνη πολύ γνωστή για την ικανότητα της να προστατεύει την επιδερμίδα από τις ηλιακές ακτίνες.

Eίναι NON NANO που σημαίνει ότι τα μόρια του συστατικού δεν απορροφόνται από την επιδερμίδα και κατά συνέπεια δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό, αυτό το κάνει απόλυτα υποαλλεργικό και ασφαλές στη χρήση του.

1 Kg

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι μια λευκή χρωστική απαραίτητη για να ανοίγει τις αποχρώσεις, να τις κάνει ματ και να δημιουργεί αδιαφάνεια στα καλλυντικά.

Γνωστή για τις αντισηπτικές και προστατευτικές ιδιότητες του, χρησιμοποιείται επίσης σε αλοιφές για τη φροντίδα του ερεθισμένου δέρματος και ειδικά για τα μωρά.

Το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι επίσης γνωστή ως προστατευτικό φίλτρο UV.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενυδατικές κρέμες και lotions.

Η ιδιότητα του να “ανοίγει” τα χρώματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη περίπτωση της παρασκευής σαπουνιών και καλλυντικών.

Related Products

Top