zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Βιταμίνη Ε

4,00 €

inci: tocopherol acetate

Γνωστή και σαν α-τοκοφερόλη είναι ένα ισχυρό λιποδιάλυτο αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε ξηρά αφυδατωμένα δέρματα.

Απαραίτητη σε όλα τα καλλυντικά σαν φυσικό συντηρητικό.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Λόγω του ότι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, προσθέτοντας βιταμίνη Ε στα λάδια βάσης μας σε ποσοστό 2-5% αυξάνουμε το ”χρόνο ζωής” τους.

Βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συμβάλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης.

Λήψη

EJ1709101

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ 1/2

Λήψη (704.31k)

ΕJ1709101

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ 2/2

Λήψη (611.82k)

19897497V0

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (228.26k)

LOT 28489788Q0 1_3

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (269.59k)

LOT 28489788Q0 2_3

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (282.41k)

LOT 28489788Q0 3_3

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (203.01k)

Related Products

Top