zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Υαλουρονικό οξύ 1% σε διάλυση

7,00 €

Υαλουρονικό οξύ σε διάλυση 1%.

Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα και δίνει βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση, γεμίζοντας τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω.

Ποσοστό Χρήσης: 3-10%

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία στο δέρμα που έχει την εκπληκτική ικανότητα να προσελκύει και να κρατά τεράστιες ποσότητες υγρασίας.

Αυτό του το χαρακτηριστικό  είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν πρόκειται για τη γήρανση του δέρματος.

Μια από τις ιδιότητες του νεανικού δέρματος είναι η ικανότητά του να συγκρατεί το νερό και να διατηρεί ισορροπημένη ποσότητα υγρασίας. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει την ικανότητα να διατηρεί αυτήν την ζωτική, γεμάτη υγρασία υγρασία καθώς και κάποτε.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να ενισχύσει την περιεκτικότητα σε υγρασία περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συστατικό και ταυτόχρονα να αναζωογονήσει τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος, έτσι ώστε να φαίνονται πιο απαλά και ενυδατωμένα!

Έτσι βελτιώνει άμεσα την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

ΧΡΗΣΗ:

  • Σέρουμ προσώπου αντιγηραντικά
  • Κρέμες αντιγηραντικές
  • Κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης
  • Προϊόντα σώματος
  • Σαμπουάν και προϊόντα μαλλιών

Related Products

Top