zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Pullulan

7,50 €
με ΦΠΑ

Το Pullulan είναι ένα πολυσακχαριδικό πολυμερές που χρησιμοποιείται ως συστατικό σε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς  λόγω της ικανότητάς του να παρέχει στιγμιαίο lifting.

50gr

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το Pullulan είναι ένα πολυσακχαριδικό πολυμερές που αποτελείται από μονάδες μαλτοτριόζης, επίσης γνωστές ως α-1,4-, α-1,6-γλυκάνη. Παράγεται από άμυλο από τον μύκητα Aureobasidium pullulans. Χρησιμοποιείται ως συστατικό σε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, ειδικά αντι-γήρανσης προϊόντα, λόγω της ικανότητάς της να παρέχει στιγμιαίο lifting καθώς προσκολλάται στο δέρμα δημιουργώντας ένα αόρατο φιλμ. Είναι σε σκόνη και διαλύεται στο νερό.

Ποσοστό χρήσης: 2-5%

Related Products

Top