zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Cocomidopropyl Betaine 1lt

6,00 €

Είναι μία φυσική (καρύδα) επιφανειοδραστική ουσία, η οποία λειτουργεί ως παράγοντας αφρισμού, παράγοντας αύξησης ιξώδους, γαλακτωματοποιητή και κοντίσιονερ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή ως ενισχυτικό παραγωγής αφρού άλλων επιφανειοδραστικών ουσιών.

  • 1lt
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Είναι φτιαγμένο από λάδι καρύδας και έρχεται σε μορφή ωχροκίτρινου υγρού.

Λειτουργεί ως επιφανειοδραστική ουσία, παράγοντας αφρισμού, παράγοντας αύξησης ιξώδους, γαλακτωματοποιητή και κοντίσιονερ.

Ως επιφανειοδραστική ουσία, χρησιμοποιείται κυρίως στα προϊόντα μπάνιου επειδή καθαρίζει απαλά  δέρμα και μαλλιά.

Επιπλέον, το pH του συμβάλλει σε ένα ήπιο μικροβιοκτόνο αποτέλεσμα, το οποίο το καθιστά έναν αποτελεσματικό, αλλά ήπιο, καθαριστικό παράγοντα για προσωπικά προϊόντα υγιεινής.

Γαλακτωματοποιεί και πυκνώνει ορισμένες καλλυντικές συνθέσεις, μειώνοντας τον πιθανό ερεθισμό που προκαλείται από άλλα συστατικά καθαρισμού που περιέχονται στο προϊόν.

Επιπλέον, παράγει ένα λιπαρό στρώμα στα μαλλιά που μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό και παρέχει μαλακτικότητα και ευκολία διαχείρισης.

Λόγω των γνωστών αφριστικών και ενυδατικών δυνατοτήτων του και του συμβατού με όλους τους τύπους επιφανειοδραστικών (ανιονικών, μη ιονικών και κατιονικών), χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία προϊόντων μπάνιου, σώματος και μαλλιών.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το συστατικό σε σαμπουάν, αφρόλουτρα, βαφή μαλλιών, καθαριστικό, αποσμητικό, υγρό σαπούνι χεριών, θεραπεία ακμής και κοντίσιονερ.

Υδατοδιαλυτό

Ποσοστό χρήσης: 5-30%

Related Products

Top