zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Isopropyl Myristate

10,50 €

INCI Name: Isopropyl myristate

Εστέρας ισοπροπυλικής αλκοόλης και μυριστικού οξέος (προερχόμενος από φυτά). Υγρό χαμηλού ιξώδους μη λιπαρό μαλακτικό, αντέχει ευρύ φάσμα ρΗ, συμβατό με τα περισσότερα επιφανειοδραστικά.

Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και τοπικά φαρμακευτικά παρασκευάσματα όπου είναι επιθυμητή η καλή απορρόφηση μέσω του δέρματος.

Χρησιμοποιείται ως διαλύτης σε υλικά αρώματος όπως επίσης σε σκευάσματα ζώων κατά των ψύλλων.

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Υψηλό μαλακτικό για μη λιπαρά αφρόλουτρα, έλαια σώματος και έλαια για μωρά, λιπαντικό και συμπίεση για πιεσμένες σκόνες.

Φωτεινό και μη κολλώδες μαλακτικό για κρέμες και λοσιόν. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα.

Δίνει γυαλάδα στα μαλλιά όταν μπαίνει σε έλαια μαλλιών.

Ανθεκτικό στην οξείδωση.

Χρησιμοποιείται ευρέως ως αραιωτικό για έλαια αρωμάτων.

Χάρη στο χαμηλό ιξώδες και την πυκνότητά του, έχει μεγάλη δυνατότητα επάλειψης.

Άχρωμο έλαιο. Καμία ή μικρή οσμή.

Εφαρμογές: Κρέμες, λοσιόν, κρέμες χεριών, σαμπουάν, πηκτές ντους, αφαίρεσης μακιγιάζ, σκόνες μακιγιάζ.

Ελαιοδιαλυτό

Χρήση: Τυπικό επίπεδο χρήσης 1-20% στην ελαιώδη φάση.

Related Products

Top