• Με έκπτωση!
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Πασιφλόρα (Passion fruit Maracuja oil)

5,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Passiflora Incarnata (Passionfruit) Seed Oil

Πλούσιο σε βιταμίνες Α και C, λιπαρά οξέα, χαλκό, μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, και καροτενοειδή

Έλαιο ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες

 Βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων

“Γεμίζει” την επιδερμίδα, αντιμετωπίζοντας την χαλάρωση και βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσωπου

Κατάλληλο για λιπαρά δέρματα γιατί απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας

Χρήσεις: Αντιγηραντικές και συσφικτικές κρέμες προσώπου, ενυδατικές κρέμες για όλους τους τύπους δέρματος, έλαια μασάζ, αντηλιακά προϊόντα.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Προέρχεται από τους σπόρους του καρπού Passion fruit (φρούτο του πάθους) του φυτού Passion flower plant ή “Maracuja”, το οποίο φύεται στη Νότια Αμερική, την Αφρική, την Αυστραλία και τη Χαβάη. Έλαιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Χρησιμοποιείται ευρέως σε ενυδατικές κρέμες για τη φροντίδα της επιδερμίδας, και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό σε γηρασμένα, ώριμα και λιπαρά δέρματα. Έχει ηρεμιστικές, μαλακτικές, καταπραϋντικές και αναλγητικές ιδιότητες. Δρα κατά των ελευθέρων ριζών. Είναι αντιφλεγμονώδες και αντισπασμοδικό. Χρησιμοποιείεται επίσης για προστασία από τον ήλιο αλλά και για μασάζ γιατί αφαιρείται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Related Products

Top