zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Αχιλλέα

5,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Achillea millefolium

Το λάδι αχιλλέας βγαίνει από τα άνθη του φυτού Achillea millefolium.

Είναι ένα ποώδες, πολυετές φυτό , εγγενές στις εύκρατες περιοχές του βορείου ημισφαιρίου. Διαθέτει ένα μόνο στέλεχος, με ροζ, κίτρινα και λευκά λουλούδια στις κορυφές του.

Είναι πλούσιο σε αιθέρια έλαια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Είναι ένα από τα καλύτερα επουλωτικά έλαια και το ιδανικότερο μαζί με την καλέντουλα, το βαλσαμόχορτο για την αναγέννηση των ιστών του δέρματος.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το λάδι αχιλλέας μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να χρησιμοποιείται κάτω από την κρέμα ημέρας γιατί είναι ισχυρά ενυδατικό.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό τόσο για ξηρά όσο και για τα λιπαρά δέρματα.

Το λάδι αχιλλέας είναι αναπλαστικό, αντιφλεγμονώδες, αντιμικροβιακό και αντισηπτικό. Χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών, εγκαυμάτων, κοψιμάτων.

Συμβάλει επίσης στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, και η ακμή.

Είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση και πρόληψη των μελανών κηλίδων και πανάδων στα χέρια και πρόσωπο.

Επιπλέον, η στυπτική του δράση βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος και των μαλλιών.

Θρέφει την τρίχα, ενισχύει την ανάπτυξή της και βοηθά στη μείωση της ψαλίδας και την υγεία των μαλλιών.

Προσοχή! Να αποφεύγεται η χρήση του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Λήψη

EPO 1800099

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (11.45k)

Related Products

Top