zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Neem (Neem oil)

5,00 €

INCI Name: Melia Azadirachta Seed Oil

Το Λάδι Neem (Neem Oil) προέρχεται από τα φρούτα και τους σπόρους του neem (Azadirachta indica), ένα αειθαλές δέντρο που είναι ενδημικό στην ινδική ήπειρο και έχει εισαχθεί σε πολλές άλλες περιοχές των τροπικών περιοχών.

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε διάφορες δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση, φλύκταινες κ.α.

Χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση του, χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό για το δέρμα και σε παθήσεις όπως τα αρθριτικά και τους μυϊκούς πόνους.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Μειώνει τις ρυτίδες, διεγείρει το κολλαγόνο, ανακουφίζει το ξηρό δέρμα και μειώνει το έκζεμα και την ακμή.

Το έλαιο Νeem προσφέρει ζωντάνια και θρέψη στα κατεστραμμένα μαλλιά και είναι γνωστό συστατικό σε σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής.

Μία από τις πιο γνωστές ιδιότητές του είναι η εντομοαπωθητική, την οποία οφείλει στη σύνθετη δράση της ουσίας «αζαδιραχτίνη» που περιέχει και χρησιμοποιείται σε εντομοαπωθητικά προϊόντα  για ζώα .

Στην καθαρή του μορφή βρίσκεται σε μία «παγωμένη» ουσιαστικά ημιρευστή κατάσταση.

Related Products

Top