zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Jojoba

6,00 €

INCI: Simmondsia chinensis Seed Oil

  • Έλαιο κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • Εξαιρετικό ρυθμιστικό της λιπαρότητας
  • Είναι αντιγηραντικό και πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα
  • Έχει ενυδατικές, αντιβακτηριαδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
  • Καταπολεμά τα σημάδια ακμής και την ψωρίαση
  • Χαρίζει πλούσιο όγκο στα μαλλιά

Χρήσεις: προϊόντα ρύθμισης της λιπαρότητας και κατά της ακμής, ενυδατικές και αντιγηραντικές κρέμες, προϊόντα περιποίησης μαλλιών

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

To λάδι Jojoba είναι ένα υγρό κερί που εξάγεται από ένα θάμνο που φύεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χρησιμοποιέται εκταταμένα στις θεραπείες ακμής, εκζέματος και ψωρίασης.

Η ικανότητα να σφραγίζει την υγρασία και να δημιουργεί ένα αποτελεσματικό φραγμό στις εξωτερικές συνθήκες, αποτρέπει τους αδένες να παράγουν περιττή λιπαρότητα (σμήγμα), καθώς διατηρεί την επιδερμίδα συνεχώς ενυδατωμένη.

Προλαμβάνει πολλές δερματικές παθήσεις όπως τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα  και την πιτυρίδα. Ενδυναμώνει τα αδύνατα μαλλιά βοηθώντας τα να δείχνουν πλούσια και λαμπερά.

Related Products

Top