zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Βούτυρο Μονόι (Monoi de Tahiti butter)

6,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Coconut (Cocos nucifera) oil (and) Tiare (Gardenia tahitensis) flower

Έχει ενυδατική, αναπλαστική και καταπραϋντική δράση.

Θρέφει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα

Καταπολεμά την τριχόπτωση και την ξηροδερμία

Αντιμετωπίζει τα σημάδια ακμής  και  προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων.

Λειτουργεί κατά του κνησμού και των ερεθισμών

Χρήσεις: body butters, κρέμες σώματος, hair conditioners, σαμπουάν, προϊόντα ενάντια στο φριζάρισμα, κατά της ακμής και των δερματικών παθήσεων, αντηλιακά και after sun και προϊόντα μακιγιάζ

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το βούτυρο Monoi δημιουργείται με εμβάπτιση των ανθών Tahitian Gardenia σε λάδι καρύδας για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Μαλακώνει και τρέφει το δέρμα, θεραπεύει το ηλιακό έγκαυμα, το έκζεμα και τα δερματικά εξανθήματα, ενώ ανακουφίζει από τον κνησμό που προκαλεί η ξηροδερμία.

Ενισχύει τη λάμψη και μειώνει το φριζάρισμα των τριχών. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά και επανορθωνεί καταστροφές της τρίχας από εξωτερικούς παράγοντες. Προσφέρει πολύ καλή θεραπεία μόνο του, σαν μάσκα, πριν το λούσιμο.

Χαρίζει στην επιδερμίδα μια απαλή λάμψη.

Related Products

Top