zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Μαύρου Κύμινου έλαιο (Black Cumin seed oil)

5,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Nigella sativa seed oil

  • Πλούσιο σε απαραίτητα ω-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Α, και μέταλλα και ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο, σελήνιο, χαλκό, φωσφόρο, ψευδάργυρο).
  • Αντιοξειδωτικό, αντι-φλεγμονώδες, αντιμυκητιασιακό, αντιβακτηριακό, υποστηρίζει – ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προωθεί την επούλωση πληγών,
  • Χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σε προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης μαλλιών, για δερματικές παθήσεις και για θεραπεία κατά της ακμής.

Ενδείκνυται ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες και τις ώριμες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες.

Μέγεθος
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal
INCI: Nigella sativa seed oil
Το έλαιο από Μαύρο Κύμινο παράγεται από το σπόρο του αιγυπτιακού φυτού Nigella Sativa.
Έλαιο απόχρωσης χρυσαφί κίτρινης έως καφέ, μέτριου ιξώδους, με πιπεράτο άρωμα.
Πλούσιο σε βιταμίνη Α, και μέταλλα (ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο, σελήνιο, χαλκό, φωσφόρο, ψευδάργυρο), απαραίτητα ω-6 λιπαρά οξέα.
Απορροφάται ταχύτατα από την επιδερμίδα.
Αντιοξειδωτικό, αντι-φλεγμονώδες, αντιμυκητιασιακό, αντιβακτηριακό, υποστηρίζει – ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προωθεί την επούλωση πληγών, βοηθά στην πρόληψη καρκίνου του δέρματος. Βοηθά στην ταχύτατη επούλωση πληγών και εξασφαλίζει γρήγορη ανάπλαση του δέρματος.
Έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για τη θεραπεία των αυτοάνοσων δερματικών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένου του εκζέματος και της ψωρίασης.
Χρησιμοποιείται σε σε προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης μαλλιών, όπου επιθυμείται μαλακτική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδης υποστήριξη, καθώς και για πιτυρίδα και τριχόπτωση.
Ειδικότερα εφαρμόζεται για ώριμες και γηρασμένες, επιδερμίδες, για κατεστραμμένο, ξηρό, με ρωγμές δέρμα, για την ακμή, για περιποίηση πληγών, για εύθραυστα και κατεστραμμένα μαλλιά και σε προϊόντα μασάζ. Εξαιρετικό τονωτικό του ανοσοποιητικού, αντιμετωπίζει προβλήματα του αναπνευστικού.
Τονώνει και θρέφει την επιδερμίδα καθιστώντας την απαραίτητο συστατικό για την φροντίδα αυτής, ειδικά της ευαίσθητης και ερεθισμένης.

Related Products

Top